ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων. Μηνιαίες, εξάμηνες ή ετήσιες συντηρήσεις εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον τακτικό καθαρισμό και την συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά
Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουρί

Παρέχουμε συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων σε:

  • πολυκατοικίες
  • μονοκατοικίες
  • σχολεία
  • επαγγελματικούς χώρους
  • αθλητικές εγκαταστάσεις
  • δημόσια κτίρια

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας. Αυτό θα συμβεί μέσω E-mail, φαξ ή διανομέα. Η εν λόγω αίτηση, θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 15 έως 25 € μηνιαίως + ΦΠΑ. Επιπλέον, παρέχεται ενημερωτικό δελτίο στον διαχειριστή μετά από κάθε επίσκεψη. Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικά ένας γενικός καθαρισμός. Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν, πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε, με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.