Pin It

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 210 93 19 000

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμανσεις Νεας Σμυρνης. Τα παράσιτα που κυκλοφορούν έξω από το σπίτι σας, δεν ανήκουν εκεί και δεν πρέπει να μπούνε μέσα. Τα παράσιτα όπως τα ποντίκια, τα μυρμήγκια, οι αράχνες και οι κατσαρίδες είναι ιδανικά για την υπαίθρια διαβίωση, δεν είναι καθόλου ντροπαλά όμως για να περάσουν την είσοδο του σπιτιού σας προς αναζήτηση τροφής, στέγης, ή πρόσφορου εδάφους για αυτά.

Απολυμανσεις Νεας Σμυρνης - κοριός

Εκτός του ότι είναι αηδιαστικό και ενοχλητικό, αυτά τα παράσιτα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας και την οικογένειά σας. Στην εταιρεία Απολυμάνσεις Νέας Σμύρνης οι αξιόπιστοι, έμπειροι εξολοθρευτές μας μπορούν να προσφέρουν την σωστή λύση οικιακού ελέγχου των παρασίτων που μπορεί και κρατά αυτά τα πλάσματα εκεί όπου πρέπει να είναι: έξω από το σπίτι σας.

Παρέχοντας ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών φιλικές προς την οικογένεια, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύσει το σπίτι σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Μυοκτονία Νέα Σμύρνη

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Νέας Σμύρνης παρέχει την υψηλότερης ποιότητα εξολόθρευσης και ελέγχου του πληθυσμού των τρωκτικών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μυοκτονίας, απολύμανσης και απεντόμωσης στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση εξόντωσης που σχετίζονται με αρουραίους ή ποντίκια. Συνήθως αυτά τα παράσιτα ελέγχονται με πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς που περιέχουν δολώματα και μεταλλικούς σταθμούς με κόλλες.

Δυστυχώς οι αρουραίοι και τα ποντίκια ζουν όπου ζουν οι άνθρωποι. Αυτά τα τρωκτικά έχουν μια αξιοσημείωτη ικανότητα να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν. Καθώς ψάχνουν για τροφή, θα μολύνουν ακούσια χώρους αποθήκευσης τροφίμων και θα κάνουν ζημιές σε κτίρια και περιουσίες. Το πιο σημαντικό και σοβαρό όμως είναι ότι τα τρωκτικά μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους και στα κατοικίδια ζώα.

Απεντομώσεις Νέα Σμύρνη

Κάθε ένας από τους εξαιρετικά έμπειρους τεχνικούς μας είναι εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής, τη σωστή χρήση του εξοπλισμού και συντήρησης και είναι πρόθυμοι να σας απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις εφαρμογές γύρω και μέσα στο σπίτι σας. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε τακτικές υπηρεσίες ώστε να εξασφαλίζεται ένα σπίτι απαλλαγμένο από επιβλαβείς οργανισμούς όλο το χρόνο. Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, σκορπιούς, σκώρους, ψαράκια, ψαλίδες, σκαθάρια κ.α.

Απεντόμωσεις απολυμανσεις Νεας Σμυρνης για κατσαρίδες επικοινωνία 210 93 19 000, ΤΚ 17123

Η σαλμονέλα, η γαστρεντερίτιδα και η διάρροια, καθώς και περιπτώσεις άσθματος για τα παιδιά σας είναι μερικοί από τους κινδύνους υγείας που οφείλονται στις κατσαρίδες

Κατσαρίδες σε όλο το σπίτι …

Υπάρχουν κάποιες πολύ κύριες αιτίες που οι κατσαρίδες συγκαταλέγονται στα πιο αποκρουστικά έντομα στον κόσμο! Ο έλεγχος κατσαρίδων είναι δύσκολος να εφαρμοστεί με οικιακά προϊόντα και ερασιτεχνικές μεθόδους αντιμετώπισης. Ωστόσο, οι τρέχουσες έρευνες, τα προϊόντα και οι μέθοδοι ελέγχου της κατσαρίδας από την Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη σημαίνουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σαφή λύση για ένα σπίτι χωρίς κατσαρίδες για εσάς.

Γιατί να ασχοληθούμε με τον έλεγχο κατσαρίδων;

Ασθένειες: Οι κατσαρίδες μπορούν να μεταφέρουν βακτηρίδια που προκαλούν ασθένειες όπως: σαλμονέλα, δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα και διάρροια, μεταξύ άλλων. Οι οργανισμοί που προκαλούν αυτές τις ασθένειες μεταφέρονται από τα πόδια και τα σώματα των κατσαρίδων και εναποτίθενται σε τρόφιμα και σκεύη, καθώς οι κατσαρίδες τρέφονται και κινούνται. Ο έλεγχος κατσαρίδων βοηθάει στη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των ηλικιωμένων και των πιο ευάλωτων μελών της οικογένειάς σας.

Άσθμα και αλλεργίες: Οι κατσαρίδες μπορούν επίσης να ευθύνονται για ασθματικές και αλλεργικές αντιδράσεις. Τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε αναπνευστικές παθήσεις μπορούν να αντιδράσουν, όταν οι κατσαρίδες ρίχνουν το δέρμα τους.

Προσαρμοστικότητα: Κάθε ιδιοκτησία κινδυνεύει από προσβολή από κατσαρίδες. Σχεδόν κάθε οργανική ύλη είναι τροφή για τις κατσαρίδες, και είναι περιπλανώμενα και τυχοδιωκτικά παράσιτα που εξαπλώνονται γρήγορα.

Ταχύτητα αναπαραγωγής: Μόνο μερικές κατσαρίδες μπορούν να πολλαπλασιαστούν σε τεράστιους πληθυσμούς σε λίγες μόνο εβδομάδες. Ο συνεχής εντοπισμός ενήλικων και νεαρών κατσαρίδων είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι μία μεγάλη αποικία τους βρίσκεται στο χώρο σας.

Η κατσαρίδα είναι ένα μεγάλο έντομο με μακριές κεραίες και 2 ζεύγη φτερών. Η πιο συνηθισμένη κατσαρίδα στην περιοχή της Αττικής είναι η γερμανική (μήκους 15mm) και η Oriental (μήκους έως 25mm). Αναπαράγονται γρήγορα, τρώνε σχεδόν τα πάντα και προσαρμόζονται σε πολλούς και διαφορετικούς βιότοπους. Η μέση ενήλικη μπορεί να ζήσει μέχρι έξι μήνες.

Ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για τις κατσαρίδες και τον έλεγχο παρασίτων.

Οι κατσαρίδες είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη ομάδα παρασίτων. Οι κατσαρίδες συχνά βρίσκονται στο σπίτι και είναι προβληματικές για τις επιχειρήσεις και ειδικά στον τομέα της μαζικής εστίασης, επειδή μεταφέρουν ασθένειες όπως η σαλμονέλα, ο τυφοειδής και η δυσεντερία. Οι παρασιτώσεις έχουν επίσης συνδεθεί με δερματικές διαταραχές όπως το έκζεμα και το άσθμα. Οι πιο ευάλωτοι στη λοίμωξη είναι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Τους αρέσουν τα μέρη που περιέχουν φαγητό, ζεστασιά και νερό. Θα τις βρείτε στις περισσότερες τοποθεσίες, παρόλο που οι μολύνσεις μπορεί να ξεκινήσουν σε περιοχές που έχουν χαμηλό επίπεδο υγιεινής. Θα ταξιδέψουν για να βρουν άλλες κατάλληλες εγκαταστάσεις που έχουν ιδανικές καταστάσεις για να τραφούν και να γεννήσουν. Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα ανθεκτικά είδη της φύσης, προσαρμόζονται εξαιρετικά γρήγορα και πολλά προϊόντα του εμπορίου θα αποτύχουν επειδή δεν είναι ενημερωμένα. Αυτά τα έντομα είναι επίσης καλά στο να βρουν καταφύγιο για να ξεφύγουν από τέτοια μέτρα.

Πώς να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Έλεγχος παρασίτων

Ως οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, παρέχοντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε δύσκολες συνθήκες. Η Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη είναι προσιτή και διακριτική και οι τιμές μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Χρειάζομαι τον έλεγχο για την καταπολέμηση των παρασίτων;

Ο βασικός κανόνας είναι αν βλέπετε ένα από αυτά τα έντομα, είναι ασφαλές να υποθέσετε ότι έχετε πολλά. Μπορούν να αναπτυχθούν από αυγό σε ενήλικο έντομο σε δέκα εβδομάδες και κάθε περίπτωση κουκούλι μπορεί συνήθως να περιέχει κατά μέσο όρο 30-40 αυγά. Μερικές φορές μπορεί να δείτε τα αυγά που κρέμονται από τις πλάτες τους καθώς κινούνται.

Η κατσαρίδα είναι συνήθως νυχτόβιο έντομο αλλά όπου υπάρχει μια βαριά προσβολή θα τη δείτε συχνά ΚΑΙ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα περιττώματα τους θα βρίσκονται συχνά όπου υπάρχει κατάλληλη τροφή και μοιάζουν με κόκκους μαύρου πιπεριού. Μια έντονη οσμή είναι συχνή όταν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη προσβολή.

Απολύμανση με πιστοποιητικό στη Νέα Σμύρνη από την Απολυμανσεις Νεας Σμυρνης

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στη Νέα Σμύρνη είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον και επαγγελματικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής δίδεται πιστοποιητικό απεντομωσης – μυοκτονίας, καθώς είμαστε αδειοδοτημένοι με την απαραίτητη άδεια από το αρμόδιο υπουργείο.

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Νέας Σμύρνης.

Καθαρίζουμε τους αποχετευτικούς αγωγούς και όλων των ειδών τις αποχετεύσεις. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ρίζες στις γραμμές αποχέτευσης ή οποιαδήποτε γραμμή αποστράγγισης είναι φραγμένη, συμπεριλαμβανομένων και την γραμμή της κουζίνας, καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας και την επαγγελματική μας εργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλεύσουμε και να σας προτείνουμε τρόπους ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα σε όλο το αποχετευτικό σας σύστημα. Και αυτό θα σταματήσει όταν θα κάνετε προγραμματισμένες και τακτικές συντηρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα εξισορροπήσετε το κόστος της παρακολούθησης και της προγραμματισμένης συντήρησης αποχέτευσης έναντι του κόστους ενός προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο που συμβαίνει ξαφνικά.

Παράλληλα με τον καθαρισμό ή μια απόφραξη στο αποχετευτικό σας δίκτυο, συνδυάζοντας και την απεντόμωση να είστε σίγουροι ότι όλα τα παράσιτα θα αποτελούν παρελθόν.

 

Απολυμάνσεις Νέας Σμύρνης - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Προσφέρουμε 24ωρες Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως είναι: – Η απόφραξη λεκάνης όπου επεμβαίνουμε και κάνουμε την απόφραξη χωρίς να βγάλουμε την λεκάνη για να βγάλουμε το αντικείμενο που τυχόν έχει πέσει και γλιτώνοντας έτσι τα χρήματα του υδραυλικού. – Σιφώνια δαπέδων και απόφραξη σιφωνίων δαπέδων (με σχαράκι μπάνιου) – Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας – Αποφράξεις μπανιέρας – Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου – Όρθιων στηλών.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Σμύρνης – 210 93 19 000
Απόφραξη Υδρορροής Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 93 19 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Σμύρνη – 210 93 19 000

Πληροφορίες περιοχής Νέας Σμύρνης

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920, μετά την έλευση Ελλήνων προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιό του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922, ενώ άλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει με το Νέο Κόσμο στα βόρεια, τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά, ενώ συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ, η οποία τη συνδέει επίσης και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα.

wikipedia

Αποφράξεις Νέα Σμυρνη

13 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | myapofraxeisathina | 17 Ιανουαρίου, 2017
 2. Αποφράξεις Επικοινωνία 210.9017223 | Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | myapofraxeisathina | 17 Ιανουαρίου, 2017
 3. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | eidikesapofraxeis | 17 Ιανουαρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Επικοινωνία 210.9017223 | Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | eidikesapofraxeis | 17 Ιανουαρίου, 2017
 5. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | sumbouleskathariothtas | 18 Ιανουαρίου, 2017
 6. Αποφράξεις Επικοινωνία 210.9017223 | Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | sumbouleskathariothtas | 18 Ιανουαρίου, 2017
 7. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Site Title | 18 Ιανουαρίου, 2017
 8. Αποφράξεις Επικοινωνία 210.9017223 | Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Site Title | 18 Ιανουαρίου, 2017
 9. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Site Title | 18 Ιανουαρίου, 2017
 10. Αποφράξεις Επικοινωνία 210.9017223 | Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Site Title | 18 Ιανουαρίου, 2017
 11. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | apofraxtikiattikis | 18 Ιανουαρίου, 2017
 12. Αποφράξεις Επικοινωνία 210.9017223 | Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | apofraxtikiattikis | 18 Ιανουαρίου, 2017
 13. Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
Top