Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 210 93 19 000

Η Αποφραξεις Γλυφαδα είναι ένας τοπικός πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων για να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες καθαρισμού αποχέτευσης.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Στην Αποφραξεις Γλυφαδα είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών επιθεώρησης αποχετεύσεων που παρέχουμε. Οι πελάτες μας στην Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές μας εμπιστεύονται για τις υψηλής ποιότητας, προσιτές υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα.

Όταν μια γραμμή αποχέτευσης έχει σπάσει, βουλώσει ή παρεμποδιστεί από ρίζες δέντρων, επισημαίνουμε το πρόβλημα στην περιοχή όπου θα πρέπει να γίνει επέμβαση, για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Χρησιμοποιούμε μια ειδική, ψηφιακή κάμερα στο εσωτερικό των σωλήνων, για να βρούμε την ακριβή θέση του προβλήματος. Μπορούμε επίσης να καταγράψουμε τη συσσώρευση λίπους, τα ξένα αντικείμενα κ.λ.π. που επίσης επηρεάζουν τη ροή του νερού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε όλη την αυλή σας για να προσπαθήσετε να βρείτε το πρόβλημα.

Η παροχή υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο και εντοπισμός προβλημάτων των γραμμών αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.
 • Τακτική, προληπτική συντήρηση των σωλήνων και των φρεατίων
 • Υπηρεσίες καθαρισμού με υδροβολή με υψηλή πίεση νερού
 • Αποφράξεις σωλήνων αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις γραμμές αποχέτευσης σας σε ασφαλή κατάσταση λειτουργίας

Από τη δεκαετία του 1970, η Αποφράξεις Γλυφάδας παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχέτευσης σε σπίτια και επιχειρήσεις στη Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές της νότιας Αττικής.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Αποφραξεις Γλυφαδα υπόσχεται ότι η δουλειά μας γίνεται με εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα, ώστε να μπορείτε να ζείτε και να εργάζεστε άνετα στο χώρο σας. Καλέστε μας και θα είμαστε άμεσα δίπλα σας.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες για τα αποχετευτικά σας δίκτυα παραπάνω από 40 χρόνια. Προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές. Η αποστολή μας είναι η παροχή γνώσεων και δεξιοτεχνίας σε κάθε εργασία. Οι πελάτες μας στα νότια προάστια της Αττικής είναι αυτοί που αναζητούν έναν τεχνικό που να προσφέρει ποιότητα, ειλικρίνεια και εγγυημένα αποτελέσματα, ώστε να είναι σε θέση να παραδώσει ένα εξαιρετικό προϊόν στον καταναλωτή και να φροντίσει το χώρο σαν να ήταν δικός του.

Αποφραξεις Γλυφαδα – Υπηρεσίες, επικοινωνία 210 93 19 000, ΤΚ 16675

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Γλυφάδα Αττικής
Αποφράξεις Φρεατίων Γλυφάδα – 210 93 19 000
Απόφραξη Νεροχύτη Γλυφάδα – 210 93 19 000
Απόφραξη Υδρορροής Γλυφάδα – 210 93 19 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυφάδα – 210 93 19 000
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γλυφάδα – 210 93 19 000
Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό210 93 19 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 93 19 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυφάδα – 210 93 19 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γλυφάδα – 210 93 19 000

Πληροφορίες περιοχής Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια και εκτείνεται από τη θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Από το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 14 χιλιόμετρα και από το Φάληρο περίπου 8,5 χιλιόμετρα. Διοικητικά ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής. Θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης και ακριβές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα.

Η περιοχή της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν ένας από τους Δήμους της αρχαίας Αθήνας, γνωστή για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής, των οποίων το νερό είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό.

Στη Γλυφάδα υπάρχουν δύο μαρίνες, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο, αθλητικά κέντρα, δέκα αθλητικοί σύλλογοι εκτός των πολλών άλλων, καθώς και διάφορα πολιτιστικά ιδρύματα. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη.

wikipedia

ΑΠΟ

Tags: , , , , , , , , , , ,

5 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα 210 93 19 000 -Αποφράξεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Αποφρακτική – Αποφράξεις Γλυφάδα | 29 Νοεμβρίου, 2018
 2. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα 210 93 19 000 -Αποφράξεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Αποφρακτική – Αποφράξεις Γλυφάδα | 8 Ιανουαρίου, 2019
 3. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα 210 93 19 000 -Αποφράξεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα | 12 Ιανουαρίου, 2019
 4. Αποφράξεις Γλυφάδα – 210 93 19 000 – Αποφραξεις Γλυφαδα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Αποφρακτική – Αποφράξεις Γλυφάδα | 8 Φεβρουαρίου, 2019
 5. Αποφράξεις Γλυφάδα – 210 93 19 000 – Αποφραξεις Γλυφαδα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα | 28 Φεβρουαρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Top