ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα παράσιτα που κυκλοφορούν έξω από το σπίτι σας, δεν ανήκουν εκεί και δεν πρέπει να μπούνε μέσα. Τα παράσιτα όπως τα ποντίκια, τα μυρμήγκια, οι αράχνες και οι κατσαρίδες είναι ιδανικά για την υπαίθρια διαβίωση, δεν είναι καθόλου ντροπαλά όμως για να περάσουν την είσοδο του σπιτιού σας προς αναζήτηση τροφής, στέγης, ή πρόσφορου εδάφους για αυτά. Εκτός του ότι είναι αηδιαστικό και ενοχλητικό, αυτά τα παράσιτα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας και την οικογένειά σας. Oι αξιόπιστοι, έμπειροι εξολοθρευτές μας μπορούν να προσφέρουν την σωστή λύση οικιακού ελέγχου και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ παρασίτων που μπορεί και κρατά αυτά τα πλάσματα εκεί όπου πρέπει να είναι: έξω από το σπίτι σας. Παρέχοντας ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες φιλικές προς την οικογένεια, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύσει το σπίτι σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Κάθε ένας από τους εξαιρετικά έμπειρους τεχνικούς μας είναι εκπαιδευμένοι στις σύγχρονες μεθόδους εφαρμογής, τη σωστή χρήση του εξοπλισμού και συντήρησης και είναι πρόθυμοι να σας απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις εφαρμογές γύρω και μέσα στο σπίτι σας. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε τακτικές υπηρεσίες ώστε να εξασφαλίζεται ένα σπίτι απαλλαγμένο από επιβλαβείς οργανισμούς όλο το χρόνο. Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κατσαρίδες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, σφήκες, σκορπιούς, σκώρους, ψαράκια, ψαλίδες, σκαθάρια κ.α. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον και επαγγελματικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής δίδεται πιστοποιητικό απεντομωσης – μυοκτονίας, καθώς είμαστε αδειοδοτημένοι με την απαραίτητη άδεια από το αρμόδιο υπουργείο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Υπάρχουν κάποιες πολύ κύριες αιτίες που οι κατσαρίδες συγκαταλέγονται στα πιο αποκρουστικά έντομα στον κόσμο! Ο έλεγχος κατσαρίδων είναι δύσκολος να εφαρμοστεί με οικιακά προϊόντα και ερασιτεχνικές μεθόδους αντιμετώπισης. Ωστόσο, οι τρέχουσες έρευνες, τα προϊόντα για απολύμανση για κατσαρίδες σημαίνουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σαφή λύση για ένα σπίτι χωρίς παράσιτα για εσάς. Οι κατσαρίδες μπορούν να μεταφέρουν βακτήρια που προκαλούν ασθένειες όπως: σαλμονέλα, δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα και διάρροια, μεταξύ άλλων. Οι οργανισμοί που προκαλούν αυτές τις ασθένειες μεταφέρονται από τα πόδια και τα σώματα των κατσαρίδων και εναποτίθενται σε τρόφιμα και σκεύη, καθώς οι κατσαρίδες τρέφονται και κινούνται. Η απολύμανση για κατσαρίδες βοηθάει στη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των ηλικιωμένων και των πιο ευάλωτων μελών της οικογένειάς σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι μια εξαιρετικά ενοχλητική ομάδα παρασίτων. Συχνά βρίσκονται στο σπίτι και είναι προβληματικές για τις επιχειρήσεις και ειδικά στον τομέα της μαζικής εστίασης, επειδή μεταφέρουν ασθένειες όπως η σαλμονέλα, ο τυφοειδής και η δυσεντερία. Έχουν επίσης συνδεθεί με δερματικές διαταραχές όπως το έκζεμα και το άσθμα. Οι πιο ευάλωτοι στη λοίμωξη είναι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Τους αρέσουν τα μέρη που περιέχουν φαγητό, ζεστασιά και νερό. Θα τις βρείτε στις περισσότερες τοποθεσίες, παρόλο που οι μολύνσεις μπορεί να ξεκινήσουν σε περιοχές που έχουν χαμηλό επίπεδο υγιεινής. Θα ταξιδέψουν για να βρουν άλλες κατάλληλες εγκαταστάσεις που έχουν ιδανικές καταστάσεις για να τραφούν και να γεννήσουν. Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα ανθεκτικά είδη της φύσης, προσαρμόζονται εξαιρετικά γρήγορα και πολλά προϊόντα του εμπορίου θα αποτύχουν επειδή δεν είναι ενημερωμένα. Αυτά τα έντομα είναι επίσης καλά στο να βρουν καταφύγιο για να ξεφύγουν από τέτοια μέτρα.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια δημιουργούν αποικίες. Αποτελούνται από πάρα πολλά μέλη, συνήθως χιλιάδες, και ο τρόπος που συνθέτουν τις κοινωνίες τους είναι άκρως εντυπωσιακός. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι σαν μια μικρογραφία της ανθρώπινης κοινωνίας. Η κοινωνία των μυρμηγκιών αποτελείται από τη βασίλισσά της (μπορεί να είναι πάνω από μία), τα αρσενικά, τα θηλυκά, τα αυγά, τις προνύμφες και τις νύμφες. Κάθε άποικος αναλαμβάνει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο. Η βασίλισσα είναι υπεύθυνη για την προστασία της, τα αρσενικά για την αναπαραγωγή και τα θηλυκά είναι οι εργάτες, αποκλειστικά υπεύθυνα για την εύρεση και τη φύλαξη της τροφής. Η μεταξύ τους συνεργασία είναι υποδειγματική. Τα μυρμήγκια μπορεί να τραφούν με μελίγκρα και άλλα μυζητικά έντομα, με νεκρούς οργανισμούς, φυτικές ίνες, σάκχαρα αλλά και τις ανθρώπινες τροφές. Τα μυρμήγκια ενώ δεν μας μεταφέρουν ασθένειες, η παρουσία τους είναι πολύ ενοχλητική μέσα στους χώρους υγιεινής μας δηλαδή στις κουζίνες και στα μπάνια.

Προκειμένου να αποφύγουμε την έλευσή τους, φροντίζουμε πάντα να μην αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα. Επίσης, απομακρύνουμε τα σκουπίδια καθημερινά, τακτικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα στο πάτωμα και ποτέ άπλυτα σκεύη και πιάτα μέσα στο νεροχύτη. Αν παρόλα αυτά εμφανιστούν στο χώρο σας, θα πρέπει να καταφύγετε σε ένα επαγγελματικό συνεργείο απολύμανσης. Η απολύμανση για μυρμήγκια θέλει ειδικό χειρισμό. Είναι πανέξυπνα και δύσκολα τα ξεγελάς. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να τα δηλητηριάσουμε με τροφή την οποία την εξετάζουν εξονυχιστικά πριν φτάσει στη φωλιά. Η εταιρεία μας φημίζεται για τις επιτυχημένες απολυμάνσεις για μυρμήγκια που αναλαμβάνει. Με ψεκασμό και τοποθέτηση ειδικού τζελ που παραπέμπει σε τροφή, τα μυρμήγκια θα αποτελέσουν παρελθόν. Όλα τα προϊόντα της είναι τελευταίας γενιάς και λειτουργούν αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειάζεστε. Κάποιος από τους πρόθυμους και εξειδικευμένους υπαλλήλους της, θα σας λύσει κάθε απορία. Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Με την έλευση της άνοιξης, μας επισκέπτονται και τα πρώτα κουνούπια. Πρόκειται για αυτά τα έντομα τα οποία είναι ίσως τα πιο ενοχλητικά από όλα τα υπόλοιπα. Ιδιαίτερα τα θηλυκά που τσιμπάνε και τρέφονται με το αίμα μας. Πολλά είδη κουνουπιών είναι υπεύθυνα για αλλεργίες, δερματικά προβλήματα και μεταδιδόμενες νόσους. Τα κουνούπια αγαπούν πολύ την υγρασία άρα βρίσκονται όπου υπάρχει νερό. Όσον αφορά την απολύμανση για κουνούπια, δεν είναι εφικτό να καταπολεμηθούν πλήρως και αυτό είναι απόλυτα λογικό επειδή πετάνε και μπορεί να βρεθούν οπουδήποτε. Η εταιρεία μας δίνει τη λύση που δεν είναι άλλη από την απολύμανση για κουνούπια. Με τακτικούς ψεκασμούς, συνήθως κάθε 20-25 ημέρες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο πληθυσμός τους μειώνεται θεαματικά. Εκατοντάδες ευχαριστημένοι μας πελάτες έχουν δει τεράστια διαφορά με την συχνή απολύμανση. Με αξιοπιστία και σεβασμό προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, σας προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Η παρουσία κοριών δεν συνδέεται καθόλου με τις συνθήκες υγιεινής του χώρου σας. Κοριούς μπορεί να συναντήσετε παντού. Ακόμα και στον πιο καθαρό ή πολυτελή χώρο. Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά έντομα και συνήθως δεν γίνονται αντιληπτοί με γυμνό μάτι. Τρέφονται με αίμα όπως οι ψύλλοι και τα κουνούπια. Μεταφέρονται με τα ρούχα, με βαλίτσες, γενικά με αποσκευές και με έπιπλα (κατά τη μεταφορά τους). Θα τους βρείτε σε πολυσύχναστους χώρους όπως στρατόπεδα, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κατασκηνώσεις και φυσικά μέσα και σε σπίτια! Οι κοριοί δεν πετούν αλλά όμως σκαρφαλώνουν. Γι αυτό οι φωλιές τους μπορεί να είναι οπουδήποτε. Μέσα σε ντουλάπες, στα πατώματα, σε ρωγμές τοίχων, σε ταβάνια, σε στρώματα, κομοδίνα και συρτάρια, πρίζες και πίνακες, βιβλία, περιοδικά… και γενικώς παντού! Όπου υπάρχει τρύπα ή χαραμάδα. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεγάλη έξαρση των κοριών στη χώρα μας.

Απολύμανση για κοριούς
Απολύμανση για κοριούς

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε την παρουσία τους στο χώρο σας, η λύση είναι μία και μοναδική. Καλείτε ένα επαγγελματικό συνεργείο απεντόμωσης για μια απολύμανση για κοριούς. Η εταιρεία μας, με χημικά σκευάσματα, εγκεκριμένα και ασφαλή για την υγεία σας και με μεθόδους προσφιλείς για το περιβάλλον, είναι η καταλληλότερη για την απολύμανση για κοριούς. Οι τεχνικοί μας θα καταστρέψουν τις εστίες και τις φωλιές τους και θα εξοντώσουν άμεσα όλους τους κοριούς (ενήλικες, νύμφες και τα αυγά τους).

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν το τσίμπημα του κουνουπιού με το τσίμπημα του ψύλλου. Αυτό συμβαίνει γιατί νιώθουν το τσίμπημα και τα σημάδια στο δέρμα μοιάζουν πολύ. Και στις δυο περιπτώσεις τα εξανθήματα προκαλούν κνησμό όμως, το τσίμπημα του ψύλλου μπορεί να είναι και επίπονο ή να προκαλέσει αλλεργικές και δερματικές αντιδράσεις. Οι ψύλλοι συνήθως τσιμπάνε στα χαμηλά σημεία του σώματος δηλαδή από τη μέση και κάτω. Μεταφέρονται συνήθως από τη γάτα (ξενιστής) αλλά μπορεί και από σκύλο ή άνθρωπο. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι το ότι μπορούν και κάνουν πολύ μεγάλα άλματα. Έτσι μπορούν να διανύσουν πολύ μεγάλες αποστάσεις. Αυτό που μπορεί να προδώσει τους ψύλλους και να γίνουν αντιληπτοί, είναι η κινητικότητα και η αλτικότητά τους. Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο ζωάκι και το δείτε να ξύνεται, ψάξτε το στην περιοχή της κοιλιάς του. Εκεί θα δείτε πιο εύκολα τους ψύλλους να κινούνται επάνω στο τρίχωμά του.

Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε από τη στιγμή που έχετε ενδείξεις ότι έχετε προσβληθεί από ψύλλους. Καταρχήν, θα πρέπει να πάτε το ζωάκι στον κτηνίατρο. Όσον αφορά τον χώρο σας θα πρέπει άμεσα να κάνετε μια πολύ καλή απολύμανση για ψύλλους. Ερασιτεχνικά αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να καλέσετε μια απολυμαντική εταιρεία και μάλιστα γρήγορα. Οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου να γεμίσετε παντού! Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην απολύμανση για ψύλλους. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο και την απαραίτητη τεχνογνωσία, θα σας απαλλάξει από τους ψύλλους και τα αυγά τους. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι ακίνδυνα για ανθρώπους και ζώα, όμως, πολύ αποτελεσματικά. Θα σας δώσουμε ριζικό αποτέλεσμα από την 1η φορά!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Παρέχουμε την υψηλότερης ποιότητα εξολόθρευσης και ελέγχου του πληθυσμού των τρωκτικών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μυοκτονίας, απολύμανσης και απεντόμωσης στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση εξόντωσης που σχετίζονται με αρουραίους ή ποντίκια. Συνήθως αυτά τα παράσιτα ελέγχονται με πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς που περιέχουν δολώματα και μεταλλικούς σταθμούς με κόλλες. Δυστυχώς οι αρουραίοι και τα ποντίκια ζουν όπου ζουν οι άνθρωποι. Αυτά τα τρωκτικά έχουν μια αξιοσημείωτη ικανότητα να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν. Καθώς ψάχνουν για τροφή, θα μολύνουν ακούσια χώρους αποθήκευσης τροφίμων και θα κάνουν ζημιές σε κτίρια και περιουσίες. Το πιο σημαντικό και σοβαρό όμως είναι ότι τα τρωκτικά μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους και στα κατοικίδια ζώα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Η απολύμανση για ποντίκια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν εφαρμόζεται. Πρέπει να εκτελείται μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεων. Τα μυοκτόνα δολώματα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για ποντίκια έχουν υψηλή τοξικότητα. Αν δε δοθεί η απαραίτητη σχολαστικότητα μπορεί να προβούν ιδιαίτερα επικίνδυνα ως προς εμάς ή τα κατοικίδιά μας. Επίσης οι δολωματικοί σταθμοί θα πρέπει να τοποθετηθούν με τρόπο τέτοιο, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικά όλο τον χώρο μόλυνσης. Μόνο έτσι θα έχουμε την πλήρη εξόντωση των τρωκτικών.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Εδώ και αρκετούς μήνες, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει κατά πολύ. Ο λόγος ένας και μοναδικός. Η εμφάνιση ενός νέου ιού στην Κίνα. Ένας ιός με υψηλό βαθμό μετάδοσης που δεν άργησε ιδιαίτερα να εμφανιστεί και στη δική μας χώρα και να κηρυχθεί ως πανδημία. Αναφερόμαστε φυσικά στο covid-19. Καθημερινά όλοι μας κυκλοφορούμε, μετακινούμαστε και αλληλεπιδρούμε με άλλους ανθρώπους. Πολλούς παράγοντες στην καθημερινότητά μας δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε όπως τα αντικείμενα που ερχόμαστε σε επαφή. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι: τηλέφωνα, γραφική ύλη, πόμολα κτλ. Ο νέος κορωνοϊός, όπως όλοι οι ιοί, μεταδίδεται κατά βάση με σταγονίδια που απελευθερώνονται όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε. Τα σταγονίδια αυτά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και καταλήγουν επάνω σε επιφάνειες, εργαλεία και αντικείμενα. Οι ειδήσεις καθημερινά μας βομβαρδίζουν με νέα κρούσματα και τρομακτικές εικόνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας και να τηρήσουμε τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Τα μέτρα που οφείλουμε να εφαρμόσουμε όλοι μας ώστε να περιορίσουμε τον κορωνοϊό είναι συγκεκριμένα. Η σωστή υγιεινή των χεριών μας με συχνό πλύσιμο, η τήρηση αποστάσεων στα 2 μέτρα, η χρήση μάσκας σε κάθε κλειστό χώρο και η απολύμανση κάθε χώρου και επιφάνειας. Όσον αφορά την απολύμανση για κορωνοϊό, πρέπει να γίνεται από ειδικά συνεργεία. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούν οι ειδικοί είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικά ως προς την εξόντωση μικροβίων και ιών από αυτά που θα βρείτε ευρέως στο εμπόριο. Η εταιρεία μας, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές δεκαετίες στο χώρο των απολυμάνσεων, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με τα καλύτερα μικροβιοκτόνα προϊόντα, απολυμαίνει κάθε χώρο 100% αποτελεσματικά. Η απολύμανση για κορωνοϊό γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα. Τα φάρμακα που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ώστε η υγεία σας και των κατοικίδιών σας να μην διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο.