Pin It

Αποφράξεις Δάφνη

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Δάφνη 210 90 17 223

Η Αποφράξεις Δάφνη δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια και έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες και των απαιτητικών πελατών της με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ταχεία εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές. Η δραστηριότητα της εταιρίας μας περιλαμβάνει τη Δάφνη και επεκτείνεται σε όλη τη νότια Αττική και το κέντρο της Αθήνας. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τα μπλοκαρίσματα σε σωλήνες αποχέτευσης, σε γραμμές αποχέτευσης τουαλέτας και σε αποχετεύσεις ομβρίων είναι ένα δυσάρεστο γεγονός και μπορεί να συμβούν τη χειρότερη στιγμή.

Οι αποχετεύσεις και γενικά όλες οι υδρορροές είναι επιρρεπείς σε εμπλοκές ή μειωμένες ροές λόγω ηλικίας, λάσπης, λιπών, διάφορων ξένων αντικείμενων, ριζών δέντρων, ελαττωμάτων κ.α. Κάποιες φορές όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Στην Αποφράξεις Δάφνη καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, αγχώνεστε και νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, προσπαθώντας προσωρινά να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα επανέρχεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.

Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της αποχέτευσης σας χωρίς καθυστέρηση, λύνοντας τα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, συμβουλεύοντας σας τί πρέπει να προσέχετε από εδώ και πέρα.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Αποφράξεις Δάφνη, μας έχουν κάνει πρωτοπόρους στον τομέα των αποχετεύσεων, αναλαμβάνοντας έργα, όσο δύσκολα και αν είναι, που άλλοι τα αποφεύγουν.

Αν νομίζετε ότι έχετε στο σπίτι σας, την επιχείρηση σας ή οπουδήποτε αλλού κάτι που έχει βουλώσει (τουαλέτα, μπανιέρα, νεροχύτης, κ.α) καλέστε την Αποφράξεις Δάφνη. Αμέσως θα στείλουμε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας να διερευνήσει και να λύσει το πρόβλημά σας. Θα ξεβουλώσουμε και θα καθαρίσουμε όλα τα εμπόδια στα φρεάτια, με κάποιο από τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Δάφνη είναι εκπαιδευμένοι και τεχνολογικά καταρτισμένοι, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των αποχετεύσεων. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας και οι γνώσεις μας, δίνει τις δυνατότητες ώστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ανεξαρτήτου μεγέθους.

Η εταιρεία Αποφράξεις Δάφνη είμαστε μια έμπιστη οικογενειακή επιχείρηση πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.
Μέσα σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρέχουμε και την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης που καλύπτει τους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επανδρωμένο από φιλικά και άκρως εξυπηρετικά άτομα, ικανά καταρχάς να σας καθησυχάσουν. Εν συνεχεία, μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία τους.

Εκτός από βουλωμένες αποχετεύσεις ξεμπλοκάρουμε τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζεται στις αποχετεύσεις σας σε σχολεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, κ.α. Μην αφήνετε καμία ένδειξη να οδηγήσει σε ένα τεράστιο πρόβλημα που θα απειλήσει την οικογενειακή σας ηρεμία, την υγεία σας και την περιουσία σας.

Αποφράξεις Δάφνη

210.9017223,  εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του

αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Δάφνης καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Αποφράξεις Δάφνη - ΦΡΕΑΤΙΟ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Δάφνη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Δάφνης – 210 90 17 223
Απόφραξη Νεροχύτη Δάφνης – 210 90 17 223
Απόφραξη Υδρορροής Δάφνης – 210 90 17 223
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δάφνης – 210 90 17 223
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Δάφνης – 210 90 17 223
Καθαρισμός Φρεατίων Δάφνης – 210 90 17 223
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 90 17 223
Μηνιαίες Συντηρήσεις Δάφνης – 210 90 17 223
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δάφνης – 210 90 17 223

Αποφράξεις στην Δάφνη

Η Αποφρακτική Δάφνης έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή της Δάφνης  από το 1960 και από τότε δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

Αποφράξεις Δάφνη

Τοπικά φιλικά και υπεύθυνα.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top