ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ 210 93 19 000

Οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ μπορούν να πραγματοποιηθούν σε διάφορες καταστάσεις και παραλλαγές. Προσφέρουμε απόφραξη και καθαρισμό των σωλήνων αποχέτευσης. Καθαρίζουμε επίσης τις αποχετεύσεις σε νεροχύτες, μπανιέρες και ντους. Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ για να προγραμματίσετε έναν καθαρισμό με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης της γραμμής αποχέτευσης σας σήμερα, για να αποφύγετε μια καταστροφή αύριο! Καλέστε στο 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους

Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ μπορούν να πραγματοποιηθούν σε διάφορες καταστάσεις και παραλλαγές. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν: προβλήματα από ρίζες δέντρων ή κάποιο άλλο σοβαρό μπλοκάρισμα, καθαρίζουμε τη γραμμή με ένα σύστημα υψηλής πίεσης με εκτόξευση νερού. Αυτό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις συνηθισμένες μεθόδους, επειδή δεν ξεβουλώνει απλά την αποχέτευση, αλλά την καθαρίζει πλήρως. Αυτό το σύστημα επίσης δεν χρησιμοποιεί σκληρά χημικά και αποτρέπει τα περισσότερα, μελλοντικά προβλήματα.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της Αποφράξεις Βάρκιζα είναι το κλειδί για να γνωρίζετε τη δομική κατάσταση και να δείτε τι συμβαίνει στην αποχέτευση σας όταν συμβεί κάποιο πρόβλημα.

Όλες οι αναφορές ερευνών με ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμες σε ηλεκτρονικά αντίγραφα και περιλαμβάνουν κατανομή κάθε λεπτομέρεια της αποχέτευσης που ερευνήθηκε, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βάθους, διαμέτρων σωλήνων και οποιωνδήποτε ελαττωμάτων.

Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Εντοπισμός αιτιών επαναλαμβανόμενων εμπλοκών και δυσάρεστων οσμών
  • Καθαρισμός και επιθεώρηση αποχετευτικών δικτύων
  • Επιθεώρηση αποχέτευσης πριν από την αγορά ακινήτου
  • Έλεγχο της ρύπανσης και περιβαλλοντική έρευνα
  • Τακτικές επιθεωρήσεις συντήρησης
  • Χαρτογράφηση της αποχέτευσης
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις στην Βάρκιζα οποιαδήποτε στιγμή

Η Αποφράξεις Βάρκιζα, είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου και να γλυτώσετε κόπο και χρήματα.

Μία από τις συνηθέστερες αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης είναι οι διεισδύσεις ριζών δέντρων. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους εισέρχονται στη γραμμή του αποχετευτικού δικτύου και προκαλούν μεγάλα προβλήματα. Επίσης, τρίχες, χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, υπολείμματα τροφών και λιπών, μπορούν φράξουν τελείως μια αποχέτευση. Καθώς όλα αυτά συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και τελικά θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές με τεράστιο κόστος επισκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια.

Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο…Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά

Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα από την Αποφράξεις Βάρκιζα

Όταν υπάρχουν υποψίες για προβλήματα σε αποχετεύσεις, ενδεχομένως διαρθρωτικές, επαναλαμβανόμενες εμπλοκές, δυσάρεστες μυρωδιές κλπ., οι εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Βάρκιζα χρησιμοποιούν μια σειρά εξοπλισμού καμερών για να εντοπίσουν με ακρίβεια τα προβλήματα, τις τοποθεσίες τους και να προσφέρουν οικονομικά αποδοτικές και πρακτικές λύσεις και μπορεί να λειτουργήσει σε σωληνώσεις διαφόρων διαμέτρων.

Αποφράξεις  Βάρκιζα Αττικής
Αποφράξεις Φρεατίων Βάρκιζα 
Απόφραξη Νεροχύτη Βάρκιζα 
Απόφραξη Υδρορροής Βάρκιζα 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρκιζα 
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βάρκιζα 
Καθαρισμός Φρεατίων Βάρκιζα 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βάρκιζα 
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βάρκιζα

Η Αποφράξεις Βάρκιζας, με συνεχή, καθημερινή 24ωρη κάλυψη αναλαμβάνει:

  • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών, κουζινών, υδρορροών.
  • Επιθεώρηση αγωγών με κάμερα.
  • Αντλήσεις υδάτων.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Καλέστε στο 210 93 19 000,ΤΚ 16672

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζα

Η Βάρκιζα, είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, αλλά η παλαιότερη ονομασία (Βάρκιζα) χρησιμοποιείται ακόμη. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki μέσα στην οποία υπάρχουν μεταξύ άλλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Χώροι στάθμευσης, Χώροι εστίασης, Υγειονομικές εγκαταστάσεις, Κλαμπ, Δοκιμαστήρια, και Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις.

wikipedia

Top