ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Αν η ευκολία,η ταχύτητα και η ποιότητα με την οποία θα εξυπηρετηθείτε, είναι σημαντικά κριτήρια για εσάς, τότε επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο τώρα. Ότι κάνουμε, γίνεται με προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας από τις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου και των γύρω νοτίων προαστίων είναι η πρώτη σας επιλογή για τα προβλήματα των αποχετευτικών συστημάτων των οικιακών ή επαγγελματικών χώρων της περιοχής.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις με ποιότητα στο Παλαιό Φάληρο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι συνώνυμη με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει την εμπειρία μας στο χώρο και θα σας βγάλει από το αδιέξοδο των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου. Είμαστε ειδικοί στην επίλυση απλών ή πολύ ιδιαίτερων προβλημάτων που αφορούν το δίκτυο της αποχέτευσης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης. Κάνουμε δικό μας, κάθε σας πρόβλημα και αναλαμβάνουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια την οριστική λύση του. Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ., οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου θα κανονίσουν να έρθει το τεχνικό συνεργείο μας στο χώρο σας, την καθορισμένη από εσάς ώρα και θα επιλύσει άμεσα, με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο, οτιδήποτε σας δημιουργεί πρόβλημα.

Ένα υγιές σύστημα αποχέτευσης, ξεκινάει από τη σωστή λειτουργία των σωλήνων του. Καλέστε τώρα στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για να προγραμματίσετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου από τους έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας. Έτσι θα σας εξασφαλίσουμε ένα πραγματικά καθαρό αποχετευτικό δίκτυο που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή για πολύ καιρό.

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

-Η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά;

-Ενώ καθαρίζετε τακτικά το δίκτυο, αυτό συνεχίζει να βουλώνει;

-Υποπτεύεστε ό,τι κάπου έχετε διαρροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο;

– Οι τοίχοι του κτιρίου σας έχουν παρουσιάσει υγρασία ή μήπως δυσάρεστες οσμές κατακλύζουν το χώρο & δεν ξέρετε από πού προέρχονται;

Αν αντιμετωπίζετε κάτι από όλα τα παραπάνω, τότε η μόνη λύση είναι μια απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε ολόκληρη την αποχέτευσή σας. Κατά την επιθεώρηση με κάμερα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε βλάβη μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ζημιές όπως π.χ. να σπάσουμε τοίχους & δάπεδα. Κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παρελθόν.

Κάνοντας απόφραξη με κάμερα ελέγχουμε την αποχέτευση σε όλο της το μήκος, εντοπίζουμε τα σημεία εκείνα που έχουν υποστεί ζημιά, παρουσιάζουν διαρροές καθώς & τα υλικά που φράζουν τους σωλήνες (από μωρομάντηλα, λίπη & πουριά, έως ρίζες & μπάζα).

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Όπου και όποτε μας υποδείξετε, χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς. Όλες οι μοναδικές μας υπηρεσίες προσφέρονται έχοντας στη σκέψη μας τον πελάτη. Ειδικευόμαστε σε όλων των ειδών υπηρεσίες που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις και τις αποφράξεις.

Βρίσκεστε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου κι έχετε πρόβλημα με βουλωμένα φρεάτια; Χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού σας; Ο νεροχύτης σας βγάζει δυσάρεστες οσμές; Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στην αποχέτευσή σας καλέστε αμέσως την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.. Θα ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια και θα σας λύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημα σας.

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, για περισσότερες πληροφορίες ή για μια εκτίμηση σχετικά με μία παρεχόμενη υπηρεσία και όλες τις άλλες ανάγκες σας που σχετίζονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους αποχετεύσεις σας και ζείτε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μπορεί να σας βοηθήσει η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

Μια βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι ποτέ ευχάριστο θέαμα, αλλά η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο μπορεί να το αποτρέψει να γίνει ένας εφιάλτης. Με την πλήρη κάλυψη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου εγγυόμαστε την απόλυτη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Με το άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών.

Η 24ωρη υπηρεσία αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμη 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες έτοιμη να επιλύσει κάθε πρόβλημα σας.

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση έχουμε καθιερωθεί στον χώρο εδώ και 30 χρόνια. Παρέχοντας σας έναν πλούτο εμπειρίας και γνώσης, έχουμε χτίσει μια φήμη που βασίζεται στην αξιοπιστία και την γρήγορη εξυπηρέτηση.

 

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – περιοχές που εξυπηρετούμε:

Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι η εταιρεία που πρέπει να καλέσετε για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους για επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης. Οι φιλικοί και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να λάβετε το ανώτατο επίπεδο στον καθαρισμό των αποχετευτικών σας δικτύων και να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Με επαγγελματίες εκπαιδευμένους σε θέματα εξυπηρέτησης, μπορείτε να εμπιστευθείτε την Αποφρακτική Παλαιό Φάληρο για όλες σας τις ανάγκες καθαρισμού των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας.

 • Φλοίσβο,
 • Αμφιθέα,
 • πλατεία Ντάβαρη,
 • Αγία Βαρβάρα,
 • Κοψαχείλα,
 • Πλανητάριο,
 • Παναγίτσα,
 • Νεκροταφεία,
 • Εδέμ,
 • Ρέμα
 • Πικροδάφνης,
 • Τροκαντερό,
 • Μπάτη,
 • Γήπεδα
 • και Κέντρο

Σε 24ωρη βάση, όλο το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για να σας κλείσουμε ένα ραντεβού και να σας επισκεφτεί το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα στον τόπο και την ώρα που εσείς θα μας υποδείξετε, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εμείς στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο το γνωρίζουμε καλά, θα είμαστε εκεί πάντα στην ώρα μας, χωρίς να δημιουργηθεί για εσάς η παραμικρή ταλαιπωρία.

Αποφράξεις  από το 1970 στο Παλαιό Φάληρο

Εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Παλαιό Φάληρο καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Μία μπλοκαρισμένη ή κατεστραμμένη αποχέτευση δεν είναι μόνο ενοχλητική αλλά μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία σας, την οικογένειά σας και τους γείτονές σας. Κάθε αποχέτευση που δεν εκκενώνεται σωστά πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Όταν το πρόβλημα ξεπερνάει ένα απλό αντικείμενο που εμποδίζει την αποχέτευση ή ένα εμπόδιο που μπορεί να καθαριστεί με ένα έμβολο, ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αφήσετε αυτή τη βρώμικη εργασία στα χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρίας μας. Η Αποφράξεις Παλαιού Φαλήρου είναι η νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση των μπλοκαρισμένων και αργών αποχετεύσεων.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ παρέχει ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες για κάθε είδους υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και επωφεληθείτε από τις μοναδικές υπηρεσίες μας.

Ο εντοπισμός του αποκλεισμένου αποχετευτικού δικτύου μπορεί να φαίνεται απλός και προφανής, αλλά η αιτία του μπλοκαρίσματος δεν είναι συχνά αυτό που υποψιάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε τη δουλειά στους επαγγελματίες της Αποφράξεις Παλαιού Φαλήρου. Ένα μπλοκάρισμα σε τουαλέτα, μπανιέρα, κύρια αποχέτευση, νεροχύτη ή άλλο εξάρτημα έχει όλες μοναδικές ιδιότητες που επηρεάζουν τις ενέργειες που απαιτούνται για την απόφραξη, ποια εργαλεία απαιτούνται και ποιες μέθοδοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να απελευθερώσουμε την αποχέτευση με ασφάλεια και χωρίς να υποστούν ζημιά οι σωλήνες και τα συστήματα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Στην Αποφράξεις Παλαιού Φαλήρου, έχουμε περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποχετευτικών συστημάτων. Θεωρούμε ότι οι πελάτες μας είναι μέλη της οικογένειάς μας σε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας. Έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό για τον καθαρισμό και την απόφραξη των αποχετεύσεων. Είμαστε πιστοποιημένοι, και λειτουργούμε καθαρά και επαγγελματικά.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΑΣ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια.

Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο…Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

φρεάτιο αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

φρεάτιο αποχέτευσης – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οφέλη καθαρισμού αποχέτευσης Παλαιό Φάληρο

Λόγω του πόσο πολύ χρησιμοποιείτε τις αποχετεύσεις σας, είναι αναπόφευκτο ότι τελικά κάποια στιγμή, θα δημιουργηθούν προβλήματα. Όταν έχετε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό να καθαρίζει τακτικά τις αποχετεύσεις σας, υπάρχουν πολλά χρήσιμα οφέλη. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Λιγότερες επισκευές
Οι βρώμικες ή φραγμένες αποχετεύσεις είναι συχνά η αιτία πολλών από τις κλήσεις, στις οποίες ανταποκρινόμαστε στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Με τον τακτικό, προληπτικό καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών, είναι πιθανό να αποφευχθούν ορισμένες επισκευές των σωληνώσεων.

Καλύτερη απόδοση
Μια βρώμικη ή φραγμένη αποχέτευση δεν θα λειτουργήσει όπως μια καθαρή. Με την τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης στο σπίτι σας, πιθανότατα θα δείτε πολύ καλύτερες επιδόσεις από το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και οι γραμμές της αποχέτευσης σας πρέπει να αντικατασταθούν. Συχνά, καλούμαστε να αντικαταστήσουμε τις αποχετεύσεις που δεν λειτουργούν επειδή είναι εντελώς φραγμένες. Με τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των αποχετεύσεων.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παλαιό Φάληρο Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Απόφραξη Νεροχύτη Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Απόφραξη Υδρορροής Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Καθαρισμός Φρεατίων Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 93 19 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλαιό Φάληρο – 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 93 19 000 ΤΚ 17561

Πληροφορίες περιοχής Παλαιο Φαληρο

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.

Παλαιό Φάληρο

Top