ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ 210 93 19 000

Έχοντας ως βάση τον Υμηττό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης σε όλη την Αττική. Η ομάδα της Αποφράξεις Υμηττός, που αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς αποχετεύσεων είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σας ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά, από την πιο απλή ως και την πιο σύνθετη εργασία. 210 93 19 000 

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια.

Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο…Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

φρεάτιο αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

φρεάτιο αποχέτευσης – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Εδώ και 30 χρόνια που λειτουργεί η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ είμαστε γνωστοί ως η μεγαλύτερη εταιρεία, τώρα πλέον έχουμε εξελιχθεί να είμαστε και οι πιο γνωστοί στον τομέα μας.
Η ομάδα μας είναι 100% δεσμευμένη στο να διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες μας, μικροί και μεγάλοι, θα λάβουν με συνέπεια την υψηλότερης ποιότητας υπηρεσία και την αμεσότητα που αξίζετε.
Όταν πρόκειται για την αποχέτευση σας δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την Αποφράξεις Υμηττός. Καλέστε μας τώρα για μια άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Βουλωμένο φρεάτιο στον Υμηττό

Βουλωμένο φρεάτιο στον Υμηττό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μια πλήρης επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ είναι ο μόνος, σίγουρος τρόπος να γνωρίζετε αν έχετε μία βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης ή απλώς μία προσωρινή εμπλοκή. Η επιθεώρηση της κάμερας αποχέτευσης θα καθορίσει επίσης την ακριβή θέση του προβλήματος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα κατά την αποκατάσταση του προβλήματος.

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Υμηττός Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός – 210 93 19 000

Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός – 210 93 19 000
Απόφραξη Υδρορροής Υμηττός – 210 93 19 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός – 210 93 19 000
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Υμηττός – 210 93 19 000
Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός – 210 93 19 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 93 19 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός – 210 93 19 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Υμηττός – 210 93 19 000

Αποφράξεις Υμηττός - ΦΡΕΑΤΙΟ

Αποφράξεις Υμηττός – ΦΡΕΑΤΙΟ

Αποφράξεις στον Υμηττό

Η Αποφράξεις Υμηττός έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή του Υμηττού  από το 1960 και από τότε δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

  • Η Αποφράξεις Υμηττός αναλαμβάνει με επιτυχία αποφράξεις παντός είδους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά.
  • Αποφράξεις & καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων & αγωγών.
  • Αποφράξεις & καθαρισμούς φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών (νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, λεκάνες), κουζινών (νεροχύτες) & κάθετων στηλών κτιρίων.
  • Διάγνωση με κάμερα.
  • Αποφράξεις Υδρορροών & άντληση νερών από υπόγειους χώρους.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις.

    ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

    ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

 

Αποφράξεις Υμηττός για: πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοστάσια, δήμους & κοινότητες.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένο αποτέλεσμα και λειτουργεί όλο το χρόνο με 24ωρη κάλυψη. 210 93 19 000 ΤΚ 17237

Πληροφορίες περιοχής Υμηττός

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αττικής και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Με μήκος 23 χιλιόμετρα και με το πλάτος του να ποικίλλει από 4 έως 6 χιλιόμετρα καλύπτει έκταση 80.000 στρεμμάτων. Έχει υποστεί καταστροφικές πυρκαγιές αλλά συνεχίζει να διαθέτει εκτάσεις πρασίνου από τις συνεχείς δενδροφυτεύσεις . Από γεωλογική άποψη ο Υμηττός ανήκει στην αττικοκυκλαδική ζώνη. Τα πετρώματα του περιέχουν ασβεστόλιθους, σχιστόλιθους και μεγάλες μάζες μαρμάρου και μαρμαρυγιακών σχιστολίθων.

Υμηττός

Top