ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 210 93 19 000

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ είναι ένας τοπικός πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων για να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες καθαρισμού αποχέτευσης. Στην Αποφράξεις Γλυφάδα είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών επιθεώρησης αποχετεύσεων που παρέχουμε. Οι πελάτες μας στην Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές μας εμπιστεύονται για τις υψηλής ποιότητας, προσιτές υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα. Όταν μια γραμμή αποχέτευσης έχει σπάσει, βουλώσει ή παρεμποδιστεί από ρίζες δέντρων, επισημαίνουμε το πρόβλημα στην περιοχή όπου θα πρέπει να γίνει επέμβαση, για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ χρησιμοποιούμε μια ειδική, ψηφιακή κάμερα στο εσωτερικό των σωλήνων, για να βρούμε την ακριβή θέση του προβλήματος. Καλέστε μας στο 210 93 19 000

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια.

Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

φρεάτιο αποχέτευσης

φρεάτιο αποχέτευσης

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο…Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Σωλήνας αποχέτευσης γεμάτος πουριά – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ προσφέρει διάγνωση με κάμερα ελέγχου στο δίκτυο του αποχετευτικού σας συστήματος. Αν ένα πρόβλημα κρύβεται στην αποχέτευσή σας και δεν μπορούμε να το εντοπίσουμε με άλλον τρόπο, η ειδική μας κάμερα ελέγχου μας δίνει τη δυνατότητα να διαγνώσουμε με ακρίβεια το είδος του προβλήματος και το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουμε χρόνο, ταλαιπωρία και αφόρητα έξοδα. Έτσι δε χρειάζεται να σκάψουμε όπως παλαιότερα όλο το σπίτι για να αποκαταστήσουμε το υπάρχον πρόβλημα. Η κάμερα που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ευκρίνειας, αδιάβροχη και έχει την ικανότητα να εισχωρεί ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία των σωλήνων της αποχέτευσης.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Από τη δεκαετία του 1970, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχέτευσης σε σπίτια και επιχειρήσεις στη Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές της νότιας Αττικής. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες για τα αποχετευτικά σας δίκτυα παραπάνω από 40 χρόνια. Προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές. Η αποστολή της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ είναι η παροχή γνώσεων και δεξιοτεχνίας σε κάθε εργασία. Οι πελάτες μας στα νότια προάστια της Αττικής είναι αυτοί που αναζητούν έναν τεχνικό που να προσφέρει ποιότητα, ειλικρίνεια και εγγυημένα αποτελέσματα, ώστε να είναι σε θέση να παραδώσει ένα εξαιρετικό προϊόν στον καταναλωτή και να φροντίσει το χώρο σαν να ήταν δικός του.

Μπορούμε επίσης να καταγράψουμε τη συσσώρευση λίπους, τα ξένα αντικείμενα κ.λ.π. που επίσης επηρεάζουν τη ροή του νερού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε όλη την αυλή σας για να προσπαθήσετε να βρείτε το πρόβλημα. Η Αποφράξεις Γλυφάδα υπόσχεται ότι η δουλειά μας γίνεται με εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα, ώστε να μπορείτε να ζείτε και να εργάζεστε άνετα στο χώρο σας. Καλέστε μας και θα είμαστε άμεσα δίπλα σας.

Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Γλυφάδα και απολαύστε τα προνόμια μίας διάγνωσης με κάμερα ελέγχου της αποχέτευσής σας : 210 93 19 000 ΤΚ 16675

Αποφράξεις Γλυφάδα Υπηρεσίες

Η παροχή υπηρεσιών της Αποφράξεις Γλυφάδα περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο και εντοπισμός προβλημάτων των γραμμών αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.
 • Τακτική, προληπτική συντήρηση των σωλήνων και των φρεατίων
 • Υπηρεσίες καθαρισμού με υδροβολή με υψηλή πίεση νερού
 • Αποφράξεις σωλήνων αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Αποφράξεις Γλυφάδα Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γλυφάδα 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γλυφάδα
 • Απόφραξη Υδρορροής Γλυφάδα
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυφάδα
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γλυφάδα
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυφάδα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γλυφάδα
Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Πληροφορίες περιοχής Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Η περιοχή της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν ένας από τους Δήμους της αρχαίας Αθήνας, γνωστή για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής, των οποίων το νερό είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό. Στη Γλυφάδα υπάρχουν δύο μαρίνες, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο, αθλητικά κέντρα, δέκα αθλητικοί σύλλογοι εκτός των πολλών άλλων, καθώς και διάφορα πολιτιστικά ιδρύματα. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη.

Η Γλυφάδα διασχίζεται σε όλο το μήκος της, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την σχεδόν παράλληλη προς αυτήν παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τοπικά στην ‘Aνω Γλυφάδα από την οδό Δ. Γούναρη. Ο δήμος χωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα: την Άνω Γλυφάδα, που περιλαμβάνει την Τερψιθέα, την Άνω Γλυφάδα, το Πυρνάρι, την Ευρυάλη, την Αίγλη, την Αιξωνή, τα Δικηγορικά, και την Κάτω Γλυφάδα που περιλαμβάνει το κέντρο της πόλης και τον Άγιο Νικόλαο και γειτνιάζει με τους δήμους ΕλληνικούΑργυρούπολης και Βούλας. Η Τερψιθέα αποτελεί το βορειότερο και πυκνότερα δομημένο τμήμα του δήμου και περικλείεται από τα Μαυροβούνια (τμήμα του Υμηττού), την Άνω Γλυφάδα και το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικου.

Top