Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι η δική σας τοπική εταιρεία που ειδικεύεται στα προβλήματα των αποχετεύσεων σας. Με την πάροδο του χρόνου, ρωγμές μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται στις αποχετεύσεις και να σπάσουν. Αυτό συχνά οφείλεται σε φυσικά αίτια, όπως η μετακίνηση του εδάφους, διείσδυση ρίζας, πράγματα που πέφτουν και ανακόπτουν την φυσιολογική ροή.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΈΟΣ ΚΌΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος παρέχει μια γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λύση για όλες τις αποχετεύσεις.

Στο παρελθόν, η μόνη λύση για να εντοπιστεί το σημείο ή τα σημεία που δημιουργούν τα προβλήματα, απαιτούσαν πολύ χρόνο, προσπάθεια και κόστος, αφού χρειαζόταν να πραγματοποιηθούν σκαψίματα. Με τη βοήθεια της κάμερας υψηλής ανάλυσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ μπορούμε να εκτιμήσουμε τη ζημιά και να βρούμε την πιο πρακτική και οικονομική λύση για να διορθώσετε την προβληματική σας αποχέτευση.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

 Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εργασίας, είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας για τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας της υγείας και ασφάλειας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας και οι πελάτες μας είναι σε καλά χέρια.

Για: πλημμύρες υπόγειου, αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αποχετευτικών συστημάτων, συντηρήσεις συστήματος αποχετευτικού δικτύου, ανίχνευση διαρροών νερού και άλλες υπηρεσίες αποχέτευσης καλέστε τώρα Αποφράξεις Νέος Κόσμος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Βουλωμένη αποχέτευση; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε:

Μία φραγμένη αποχέτευση μπορεί γίνει απειλή πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν. Πολλές φορές, ακόμα και σε περίπτωση που είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη λειτουργία του συστήματος του αποχετευτικού μας δικτύου, μπορείτε να καταλήξετε με ένα βουλωμένο αποχετευτικό σύστημα. Ορισμένα στοιχεία, όπως πουρί, τρόφιμα, μαλλιά, σαπούνι, χνούδια κλπ μπορεί να βρουν το δρόμο τους προς τις σωληνώσεις των αποχετεύσεων, πολλές φορές. Προκαλούν φράξιμο στις αποχετεύσεις κι ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται περιστασιακό, οι επιπτώσεις του ορισμένες μπορεί να είναι καταστροφικές. Οι φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε υπερχείλιση του νερού της αποχέτευσης, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διαρροή στις σωληνώσεις ή τα εξαρτήματα τους, καθώς και να δημιουργήσει ζημιές στις εγκαταστάσεις σας. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να πούμε ότι κάθε φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή έτσι ώστε να λυθεί εν τη γενέσει της και να αποφύγουμε τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.

Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης;

Μερικές φορές, ακόμα κι αν είμαστε ιδιαίτερα για τα υλικά να εισέρχονται στην αποχέτευση, μπορεί να καταλήξουμε με φραγμένη αποχέτευση. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορους λόγους, ένας από τους λόγους είναι το λάδι και το λίπος που ρέει μέσα από το νερό που στραγγίζει, καθώς αυτό συχνά παραβλέπεται και είναι ένας από τους κύριους ενόχους πίσω από ένα δημιουργία μιας απόφραξης. Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μία φραγμένη αποχέτευση , πάντα να έχετε κατά νου αυτά τα τρία βήματα:

Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση τυχόν θεμάτων που σχετίζονται με το αποχετευτικό δίκτυο και ειδικά ένα φραγμένο αγωγό είναι η διάγνωση. Είναι ζωτικής σημασίας να μάθετε τι είδους απόφραξη έχουμε να κάνουμε, μερική ή πλήρης απόφραξη. Σε περίπτωση πλήρους απόφραξης, πολύ λίγο ή καθόλου νερό μπορεί να περάσει μέσα από τις σωληνώσεις του δικτύου σας. Με μερική απόφραξη, η ροή του νερού είναι πολύ αργή.

Μια μερική απόφραξη μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πλήρη , αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Αυτό το δεύτερο στάδιο είναι χρήσιμο και συνιστάται μόνο αν η απόφραξη είναι μερική. Πρώτον, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα υδραυλικά κοντά στη βουλωμένη αποχέτευση. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προσθέσετε επιπλέον νερό και ξεχειλίσει μέσα από τον αγωγό. Στη συνέχεια, δοκιμάστε ένα έμβολο με τη βέλτιστη δύναμη για να καθαρίσετε την απόφραξη, αν η αποχέτευση παραμένει βουλωμένη ακόμα και μετά από 1-2 προσπάθειες, τότε απαιτείται μία ολοκληρωμένη υπηρεσία από τους τεχνικούς της Αποφράξεις Νέος Κόσμος.

Ακόμη και κατά την αναμονή για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων από την Αποφράξεις Νέος Κόσμος, μπορείτε να κάνετε κάποιο έλεγχο των ζημιών. Σταματήστε την παροχή νερού για να αποφύγετε την προσθήκη του δεσμευμένου νερού. Μην χρησιμοποιείτε τα υδραυλικά σας εκτός αν είναι απολύτως αναγκαίο, και προστατεύστε το δάπεδο και τις γύρω περιοχές με τη χρήση σφουγγαρίστρα και πετσετών.

Είτε χρειάζεστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης για βουλωμένες αποχετεύσεις έκτακτης ανάγκης ή προβλήματα που σχετίζονται με την αποχέτευση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η διατήρηση της αποχέτευσης σας με τακτικό καθαρισμό είναι απαραίτητη. Το απροσδόκητο μπορεί να προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναστάτωση και ταλαιπωρία. Στην καλύτερη περίπτωση μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια ενόχληση, αλλά στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να προκαλέσει πλημμύρες.

Αποφράξεις Νέος Κόσμος: Καθαρισμός αποχέτευσης

Πώς καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις σας;

Διαθέτουμε μια ποικιλία λύσεων καθαρισμού αποχέτευσης ανάλογα με τη μοναδική κατάσταση του σπιτιού σας. Οι λύσεις καθαρισμού μας περιλαμβάνουν:

 • Ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα: Χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα απόφραξης αποχέτευσης για καθημερινές περιπτώσεις.
 • Υδροβολή: Έχουμε επίσης πιεστικά υδροβολής για εκείνες τις περιπτώσεις που ένα περιστροφικό μηχάνημα δε θα κάνει τη δουλειά. Ένα πιεστικό μηχάνημα χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να αφαιρέσει τα συντρίμμια και τις συσσωρεύσεις κατά μήκος των τοιχωμάτων των σωλήνων της αποχέτευσης και μπορεί να βελτιώσει δραστικά την κατάσταση του αποχετευτικού σας συστήματος.

Αποφράξεις  Νέος Κόσμος Αττικής
Αποφράξεις Φρεατίων Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Νεροχύτη Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Υδρορροής Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέος Κόσμος 
Καθαρισμός Φρεατίων Νέος Κόσμος 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέος Κόσμος 
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέος Κόσμος 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντε στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος μια κλήση και άμεσα ένα από τα συνεργεία μας θα βρίσκεται στον χώρο σας. Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε την ποιότητα των παρεχόμενων μας εργασιών. 210 93 19 000, ΤΚ 11744

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται:

 • αποφράξεις υδρορροών
 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • απόφραξη νιπτήρα και νεροχύτη
 • απόφραξη σιφονιών
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμοί αποχετεύσεων
 • τακτικές συντηρήσεις
 • επιθεώρηση με κάμερα κ.α.

Πληροφορίες περιοχής Νέου Κόσμου

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας που ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με το Παγκράτι και νότια με τη Νέα Σμύρνη.

Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από τρεις (3) σταθμούς μετρό: “Συγγρού-Φιξ“, “Νέος Κόσμος” και “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε (5) στάσεις τραμ: “Λεωφόρος Βουλιαγμένης”, “Φιξ”, “Κασομούλη”, “Νέος Κόσμος” και “Μπακνανά”.

Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερό της μέρος από προσφυγικές κατοικίες.

Tags: , , , , , , , , , , ,

10 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | myapofraxeisathina | 17 Ιανουαρίου, 2017
 2. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | eidikesapofraxeis | 17 Ιανουαρίου, 2017
 3. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | sumbouleskathariothtas | 18 Ιανουαρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Site Title | 18 Ιανουαρίου, 2017
 5. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Site Title | 18 Ιανουαρίου, 2017
 6. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | apofraxtikiattikis | 18 Ιανουαρίου, 2017
 7. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | sumbouleskathariothtas | 13 Ιουνίου, 2017
 8. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
 9. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 10. Αποφράξεις Νέος Κόσμος – 210 90 17 223 – Αποχετεύσεις Νέος Κόσμος : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Αποφραξεις Νέος Κόσμος | 26 Σεπτεμβρίου, 2017

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top