ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ 210 93 19 000

Έχοντας ως βάση τον Υμηττό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης σε όλη την Αττική. Η ομάδα της Αποφράξεις Υμηττός, που αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς αποχετεύσεων είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σας ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά, από την πιο απλή ως και την πιο σύνθετη εργασία. 210 93 19 000 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Εδώ και 30 χρόνια που λειτουργεί η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ είμαστε γνωστοί ως η μεγαλύτερη εταιρεία, τώρα πλέον έχουμε εξελιχθεί να είμαστε και οι πιο γνωστοί στον τομέα μας.
Η ομάδα μας είναι 100% δεσμευμένη στο να διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες μας, μικροί και μεγάλοι, θα λάβουν με συνέπεια την υψηλότερης ποιότητας υπηρεσία και την αμεσότητα που αξίζετε.
Όταν πρόκειται για την αποχέτευση σας δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την Αποφράξεις Υμηττός. Καλέστε μας τώρα για μια άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Βουλωμένο φρεάτιο στον Υμηττό

Βουλωμένο φρεάτιο στον Υμηττό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μια πλήρης επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ είναι ο μόνος, σίγουρος τρόπος να γνωρίζετε αν έχετε μία βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης ή απλώς μία προσωρινή εμπλοκή. Η επιθεώρηση της κάμερας αποχέτευσης θα καθορίσει επίσης την ακριβή θέση του προβλήματος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα κατά την αποκατάσταση του προβλήματος.

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Υμηττός Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός – 210 93 19 000

Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός – 210 93 19 000
Απόφραξη Υδρορροής Υμηττός – 210 93 19 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός – 210 93 19 000
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Υμηττός – 210 93 19 000
Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός – 210 93 19 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 93 19 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός – 210 93 19 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Υμηττός – 210 93 19 000

Αποφράξεις Υμηττός - ΦΡΕΑΤΙΟ

Αποφράξεις στον Υμηττό

Η Αποφράξεις Υμηττός έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή του Υμηττού  από το 1960 και από τότε δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

  • Η Αποφράξεις Υμηττός αναλαμβάνει με επιτυχία αποφράξεις παντός είδους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά.
  • Αποφράξεις & καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων & αγωγών.
  • Αποφράξεις & καθαρισμούς φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών (νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, λεκάνες), κουζινών (νεροχύτες) & κάθετων στηλών κτιρίων.
  • Διάγνωση με κάμερα.
  • Αποφράξεις Υδρορροών & άντληση νερών από υπόγειους χώρους.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις.

    ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

    ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

 

Αποφράξεις Υμηττός για: πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοστάσια, δήμους & κοινότητες.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΌΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένο αποτέλεσμα και λειτουργεί όλο το χρόνο με 24ωρη κάλυψη. 210 93 19 000 ΤΚ 17237

Πληροφορίες περιοχής Υμηττός

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αττικής και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Με μήκος 23 χιλιόμετρα και με το πλάτος του να ποικίλλει από 4 έως 6 χιλιόμετρα καλύπτει έκταση 80.000 στρεμμάτων. Έχει υποστεί καταστροφικές πυρκαγιές αλλά συνεχίζει να διαθέτει εκτάσεις πρασίνου από τις συνεχείς δενδροφυτεύσεις . Από γεωλογική άποψη ο Υμηττός ανήκει στην αττικοκυκλαδική ζώνη. Τα πετρώματα του περιέχουν ασβεστόλιθους, σχιστόλιθους και μεγάλες μάζες μαρμάρου και μαρμαρυγιακών σχιστολίθων.

Υμηττός

Top