ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ. Μια επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης επιτρέπει σε πραγματική ώρα, μία έγχρωμη, οπτική επιθεώρηση μιας νέας ή υπάρχουσας γραμμής αποχέτευσης, αγωγού ή φρεατίου. Οι επιθεωρήσεις με κάμερα επιτρέπουν στους πελάτες να επιθεωρούν και να εντοπίζουν προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Εάν αγοράζετε ή πουλάτε ένα σπίτι, σας συνιστούμε να ελέγξετε την γραμμή αποχέτευσης πριν το κλείσιμο της συμφωνίας, για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα του αποχετευτικού σας συστήματος. Ο εξοπλισμός ελέγχου μας είναι επίσης διαθέσιμος για να προσδιορίσει και να εντοπίσει τις απαραίτητες επισκευές που απαιτούνται σε ελαττωματικά συστήματα αποχέτευσης. Στις Αποφράξεις στην Αθήνα παρέχουμε ψηφιακά αντίγραφα από τα έγχρωμα βίντεο των επιθεωρήσεών μας στη διάθεσή σας.

Εξυπηρετούμε άμεσα το κέντρο της Αθήνας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και αποτελούμε την κορυφαία και πιο σίγουρη επιλογή σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης στην Αθήνα σε κάποιο χρονικό σημείο, είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια φραγμένη αποχέτευση. Στις κουζίνες, λίπη και σαπούνια μπορούν να συσσωρευτούν στους τοίχους των σωλήνων σας και να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα. Σε μπάνια, ντους, μπανιέρες και νιπτήρες μπορεί να φράξουν με τα μαλλιά και το σαπούνι, ενώ οι τουαλέτες μπορεί να φράξουν με χαρτί και μωρομάντιλα. Ανεξάρτητα από την αιτία της εμπλοκής σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Χρειάζεστε τη βοήθεια ενός αξιόπιστου τεχνικού για να βρείτε τη σωστή λύση.

Στις Αποφράξεις στην Αθήνα προσφέρουμε ολοκληρωμένη επιθεώρηση με κάμερα. Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε την επιθεώρησή σας όποτε σας βολεύει. Η επιθεώρησή μας μπορεί να αποκαλύψει σοβαρά ζητήματα όπως ραγισμένους σωλήνες αποχέτευσης, ραγισμένες αρθρώσεις, διείσδυση ριζών δέντρου, φθαρμένα υλικά σωληνώσεων, καθώς και συσσωρεύσεις των απορριμμάτων.

Ριζοκοπτικός μηχανισμός και κεφαλές πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Όταν πρόκειται για αποχετεύσεις σε νεροχύτες και ντους, όλοι γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι αυτό το ζήτημα κάθε φορά που βουλώνουν. Η βουλωμένη αποχέτευση σας δεν είναι μόνο ένας πονοκέφαλος για εσάς και την οικογένειά σας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει και άλλα προβλήματα όπως άσχημες οσμές κλπ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αποφράξεις Αθήνα είναι εδώ για βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα ακόλουθα θέματα:

 • Ραγισμένους σωλήνες
 • Βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης
 • Ραγισμένες αρθρώσεις σωλήνων
 • Εμπλοκές των υπολειμμάτων
 • Εισβολές ριζών δέντρων
 • Διαρροές των αρμών των σωλήνων
 • Κατεστραμμένα υλικά σωληνώσεων
 • Χαμένα δαχτυλίδια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤHΝ ΑΘΗΝΑ

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Αθήνα Αττικής
 • Απόφραξη Φρεατίων Αθήνα 
 • Αποφράξεις  Αθήνα 24/7 
 • Απόφραξη Υδρορροής Αθήνα 
 • Αποφράξεις Κάθετης Τουαλετών Αθήνα
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αθήνα 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αθήνα 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων φραγμάτων.

Πληροφορίες περιοχής Αθήνας

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη πόλη της. Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αρχαία Αθήνα, αρχικά οικισμός πάνω στην Ακρόπολη, εξελίχθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ. σε μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Υπήρξε, κατά την κλασική εποχή, κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και του Λυκείου του Αριστοτέλη. Αναφέρεται ευρέως ως γενέτειρα της δημοκρατίας.

Συχνά, η Αθήνα, όπως και γενικότερα η Ελλάδα, χαρακτηρίζεται «λίκνο του δυτικού πολιτισμού», ενώ άλλες φορές, ο τίτλος αυτός αποδίδεται στη Μεσοποταμία. Η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, η Ευρύτερη Αστική Περιοχή της Αθήνας, η οποία ουσιαστικά συμπίπτει με την Περιφέρεια Αττικής, είναι η 7η πολυπληθέστερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πληθυσμό της να εκτιμάται το 2004 στους 4.013.368 κατοίκους.

wikipedia