ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ. Προσφέρουμε απόφραξη και καθαρισμό των σωλήνων αποχέτευσης. Καθαρίζουμε επίσης τις αποχετεύσεις σε νεροχύτες, μπανιέρες και ντους. Διενεργούμε έλεγχο και διάγνωση αποχετευτικού δικτύου με κάμερα. Μπορείτε να μας καλέσετε τώρα είτε για να προγραμματίσετε έναν καθαρισμό των σωλήνων σας είτε για να επέμβουμε άμεσα σε επείγουσα κατάσταση.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή της Βάρκιζας

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ με τις πιο αποτελεσματικΕς μεθΟδους

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνουν: προβλήματα από ρίζες δέντρων ή κάποιο άλλο σοβαρό μπλοκάρισμα. Καθαρίζουμε τη γραμμή με ένα σύστημα υψηλής πίεσης με εκτόξευση νερού. Αυτό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις συνηθισμένες μεθόδους, επειδή δεν ξεβουλώνει απλά την αποχέτευση, αλλά την καθαρίζει πλήρως. Αυτό το σύστημα επίσης δεν χρησιμοποιεί σκληρά χημικά και αποτρέπει τα περισσότερα, μελλοντικά προβλήματα.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης στις Αποφράξεις στην Βάρκιζα είναι το κλειδί για να γνωρίζετε τη δομική κατάσταση και να δείτε τι συμβαίνει στην αποχέτευση σας όταν συμβεί κάποιο πρόβλημα.

Όλες οι αναφορές ερευνών με ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμες σε ηλεκτρονικά αντίγραφα με κάθε λεπτομέρεια της αποχέτευσης που ερευνήθηκε, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βάθους, διαμέτρων σωλήνων και οποιωνδήποτε ελαττωμάτων.

Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Εντοπισμός αιτιών επαναλαμβανόμενων εμπλοκών και δυσάρεστων οσμών
 • Καθαρισμός και επιθεώρηση αποχετευτικών δικτύων
 • Επιθεώρηση αποχέτευσης πριν από την αγορά ακινήτου
 • Έλεγχο της ρύπανσης και περιβαλλοντική έρευνα
 • Τακτικές επιθεωρήσεις συντήρησης
 • Χαρτογράφηση της αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ με ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Μία από τις συνηθέστερες αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης είναι οι διεισδύσεις ριζών δέντρων. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους εισέρχονται στη γραμμή του αποχετευτικού δικτύου και προκαλούν μεγάλα προβλήματα. Επίσης, τρίχες, χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, υπολείμματα τροφών και λιπών, μπορούν φράξουν τελείως μια αποχέτευση. Καθώς όλα αυτά συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και τελικά θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές με τεράστιο κόστος επισκευής.

Είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου και να γλιτώσετε κόπο και χρήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ριζοκοπτικός μηχανισμός και κεφαλές πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

Όταν υπάρχουν υποψίες για προβλήματα σε αποχετεύσεις, ενδεχομένως διαρθρωτικές, επαναλαμβανόμενες εμπλοκές, δυσάρεστες μυρωδιές κλπ., οι εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μια σειρά εξοπλισμού κάμερας για να εντοπίσουν με ακρίβεια τα προβλήματα, τις τοποθεσίες τους και να προσφέρουν οικονομικά αποδοτικές και πρακτικές λύσεις και μπορεί να λειτουργήσει σε σωληνώσεις διαφόρων διαμέτρων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

 • Αποφράξεις  Βάρκιζα Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βάρκιζα 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βάρκιζα 
 • Αποφράξεις Υδρορροής Βάρκιζα 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρκιζα 

Στις Αποφράξεις στη Βάρκιζα, με συνεχή, καθημερινή 24ωρη κάλυψη αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών, κουζινών, υδρορροών.
 • Επιθεώρηση αγωγών με κάμερα.
 • Αντλήσεις υδάτων.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Εξυπηρετούμε άμεσα το κέντρο της Αθήνας

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζα

Η Βάρκιζα, είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, αλλά η παλαιότερη ονομασία (Βάρκιζα) χρησιμοποιείται ακόμη. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki μέσα στην οποία υπάρχουν μεταξύ άλλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Χώροι στάθμευσης, Χώροι εστίασης, Υγειονομικές εγκαταστάσεις, Κλαμπ, Δοκιμαστήρια, και Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις.

wikipedia