ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, υδρορροών, μπανιερών, λεκανών, νιπτήρων, τουαλετών, κάθετης στήλης κουζίνας ή τουαλέτας. Η προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων είναι κάτι που οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων δεν σκέφτονται συχνά. Τα προβλήματα αποχέτευσης μπορεί να είναι δαπανηρά για την επισκευή, ειδικά εάν παραμείνουν για πολύ καιρό. Ο προγραμματισμός μίας τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας ελεύθερες και καθαρές. Καλέστε μας στο 210 93 19 000.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή της Βούλας

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η Αποφράξεις Βούλα είναι η κατάλληλη επιλογή για τις καλύτερες ποιοτικές επιθεωρήσεις αποχετεύσεων με κάμερα σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Οι γραμμές αποχέτευσης πρέπει να καθαρίζονται προληπτικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά αν έχετε ρίζες δέντρων. Διατηρήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και αποφύγετε τη δημιουργία μούχλας, ζημιών, πλημμύρας και προβλημάτων θεμελίωσης. Οι αποχετεύσεις πρέπει συνήθως να επιθεωρούνται τακτικά ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, καθώς φράσσονται από λίπη, τρίχες, τρόφιμα, άμμο, άλατα, φύλλα και σκουπίδια που συσσωρεύονται γρήγορα.

Οι ρίζες των δέντρων είναι η πιο συνηθισμένη αιτία των προβλημάτων αποχέτευσης που ακολουθούνται από προϊόντα χαρτιού και λίπη. Αυτά τα στοιχεία προκαλούν ζημιά στους σωλήνες; Όχι όμως αν εκτελείτε μία προληπτική συντήρηση στις Αποφράξεις στη Βούλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι ρίζες αναπτύσσονται μέσα από τις αρθρώσεις των σωλήνων όπου δεν υπάρχουν καλύμματα για να τις κρατήσουν έξω. Οι ρίζες περνούν από τους σωλήνες αναζητώντας νερό και άλλες θρεπτικές ουσίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Διαθέτουμε 40ετή και πλέον πείρα, άρτια εξοπλισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή καθημερινά και όλο το 24ωρο.

Η προληπτική συντήρηση για τον έλεγχο των ριζών δέντρων είναι πολύ σημαντική. Όταν οι ρίζες των δέντρων μεγαλώσουν, είναι πιθανό ότι θα αρχίσουν να σπάνε τους σωλήνες και να προκαλέσουν ζημιές στο έδαφος του χώρου σας.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν δηλώσει ότι αν οι ρίζες δέντρων κοπούν σωστά την πρώτη φορά, είναι πιθανό να μην επιστρέψουν. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Φανταστείτε να τρώτε σε ένα οικονομικό εστιατόριο που προσφέρει ένα εξαιρετικό γεύμα, θα πάτε μόνο μία φορά;

Σε περιπτώσεις πλημμυρών, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα άντλησης των υδάτων αυτών. Μπορούμε να αντλήσουμε (καθαρά ή ακάθαρτα νερά) από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγειους χώρους στάθμευσης και γενικά σε χώρους όπου χρειάζεται άντληση υδάτων, απαλλάσσοντας έτσι, από τα ακάθαρτα ύδατα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Όλες οι αποχετεύσεις αργά ή γρήγορα θα γεμίσουν με απορρίμματα όπως υπολείμματα τροφίμων, μαλλιά, σκόνη και άλλα οικιακά υλικά. Εάν η αποχέτευση σας σταδιακά βουλώσει ή ξαφνικά υπερχειλίσει, το χάος μπορεί να προκαλέσει υλικές ζημιές και να δημιουργήσει ακόμη και κινδύνους για την υγεία, καθώς οι βρώμικες αποχετεύσεις εκτρέφουν επιβλαβή βακτήρια και προσελκύουν παράσιτα. Είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε επαγγελματική βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας κάνουν πολλά περισσότερα από μία απλή απόφραξη νεροχύτη. Φροντίζουν κυριολεκτικά τη γραμμή της αποχέτευσης της κουζίνας σας. Εάν χρειάζεται η αποχετευτική γραμμή σας να καθαριστεί, να συντηρηθεί ή να επιθεωρηθεί, εμείς θα σας καλύψουμε.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας και την κουζίνα του σπιτιού σας σε αυτό το δυσάρεστο χάος. Ζητήστε από τους επαγγελματίες τεχνικούς στις Αποφράξεις της Βούλας να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης νεροχύτη κουζίνας. Η ομάδα των τεχνικών μας έχει πολυετή πείρα στον κύριο καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης, τις αποφράξεις και τη συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων, τόσο των κατοικιών όσο και των επαγγελματικών ακινήτων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Πληροφορίες περιοχής Βούλα

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι. 16673

Στην Βούλα δραστηριοποιείται από το 1980 ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Όμιλος Πρωτέας Βούλας που διατηρεί τμήματα ανδρικής και γυναικείας καλαθοσφαίρισης για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο όμιλος έχει ως έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας «Γεώργιος Γεννηματάς». Το 2013, ο Πρωτέας έγινε η πρώτη ομάδα Α2 Εθνικής Κατηγορίας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, στο Κύπελλο Ελλάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών 2012-2013.

wikipedia