ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αποφράξεων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και των απαιτητικών πελατών μας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ταχεία εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές. Η δραστηριότητα στις Αποφράξεις στη Δάφνη επεκτείνεται σε όλη τη νότια Αττική και το κέντρο της Αθήνας. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Καλέστε μας στο 210 93 19 000 

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή της Δάφνης

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνική μας ομάδα για το σύνολο των αναγκών καθαρισμού του συστήματος αποχέτευσης. Η επιθεώρηση των σωλήνων με κάμερα διάγνωσης είναι σαν να λαμβάνετε μια ακτινογραφία από τις γραμμές αποχέτευσης. Βοηθά τους τεχνικούς μας να διαγνώσουν σωστά την αιτία των αργών αποχετεύσεων ή των φρεατίων. Μια κάμερα επιθεώρησης διέρχεται μέσω των σωλήνων των αποχετευτικών δικτύων. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να αποκτήσουν μια σαφή εικόνα των αγωγών αποχέτευσης. Έτσι θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την κατάλληλη υπηρεσία.

Αυτή η τεχνολογία σε πραγματικό χρόνο δείχνει την πορεία της κάμερας μέσα από τους σωλήνες, έτσι ώστε να μπορέσουμε ουσιαστικά να ταξιδέψουμε μέσω του σωλήνα και να προσδιορίσουμε τα φράγματα και τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των συσσωρεύσεων των υλικών, των ριζών δέντρων, των ρωγμών των σωλήνων και άλλων προβλημάτων. Με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να εντοπίσει όλα τα προβλήματα των γραμμών της αποχέτευσης, που μπορεί να προκαλέσουν εμπλοκή.

Διάγνωση με κάμερα στη Δάφνη

Για πολλά χρόνια κάναμε υποθέσεις αν αυτό που έπεσε στην αποχέτευση έμεινε μέσα σε αυτήν. Τώρα πλέον δεν το κάνουμε. Η επίλυση του προβλήματος είναι ένα θέμα, αλλά ο καθορισμός της πηγής του προβλήματος απαιτεί εμπειρογνωμοσύνη και ειδικά εργαλεία.

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας, οι οποίοι εξειδικεύονται και στην διάγνωση της αποχέτευσης με κάμερα, θα αφιερώσουν χρόνο για να επιθεωρήσουν πλήρως το δίκτυο αποχέτευσης. Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας για αυτό που βρήκαμε και θα σας δώσει τις διαθέσιμες επιλογές για την αντιμετώπιση του προβλήματος, μαζί με το κόστος, για να κάνετε την εργασία.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ

Χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης στη Δάφνη; Στις Αποφράξεις στη Δάφνη χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον καθαρισμό των γραμμών αποχέτευσης. Οι εξουσιοδοτημένοι επαγγελματίες μας θα διαγνώσουν αποτελεσματικά τις γραμμές αποχέτευσης και τα προβλήματα τους, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες κάμερες για επιθεωρήσεις αποχέτευσης με βίντεο. Φτάνουμε στο χώρο με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα. Θα διαχειριστούμε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Καθαρίζουμε τις γραμμές με ασφάλεια με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης και παραδοσιακά ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τα μπλοκαρίσματα σε σωλήνες αποχέτευσης, σε γραμμές αποχέτευσης τουαλέτας και σε αποχετεύσεις ομβρίων είναι ένα δυσάρεστο γεγονός και μπορεί να συμβούν τη χειρότερη στιγμή.

Οι αποχετεύσεις και γενικά όλες οι υδρορροές είναι επιρρεπείς σε εμπλοκές ή μειωμένες ροές λόγω ηλικίας, λάσπης, λιπών, διάφορων ξένων αντικείμενων, ριζών δέντρων, ελαττωμάτων κ.α. Κάποιες φορές όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, αγχώνεστε και νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, προσπαθώντας προσωρινά να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα επανέρχεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στις Αποφράξεις στη Δάφνη, μας έχουν κάνει πρωτοπόρους στον τομέα των αποχετεύσεων, αναλαμβάνοντας έργα, όσο δύσκολα και αν είναι.

Αν νομίζετε ότι έχετε στο σπίτι σας, την επιχείρηση σας ή οπουδήποτε αλλού κάτι που έχει βουλώσει (τουαλέτα, μπανιέρα, νεροχύτης, κ.α) καλέστε την Αποφράξεις Δάφνης. Αμέσως θα στείλουμε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας να διερευνήσει και να λύσει το πρόβλημά σας. Θα ξεβουλώσουμε και θα καθαρίσουμε όλα τα εμπόδια στα φρεάτια, με κάποιο από τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας.

Οι τεχνικοί μας στις Αποφράξεις στη Δάφνη είναι εκπαιδευμένοι και τεχνολογικά καταρτισμένοι, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των αποχετεύσεων. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας και οι γνώσεις μας, δίνει τις δυνατότητες ώστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα ανεξαρτήτου μεγέθους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Ριζοκοπτικός μηχανισμός και κεφαλές πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.
Μέσα σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρέχουμε και την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης που καλύπτει τους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επανδρωμένο από φιλικά και άκρως εξυπηρετικά άτομα, ικανά καταρχάς να σας καθησυχάσουν. Εν συνεχεία, μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία τους.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Εκτός από βουλωμένες αποχετεύσεις ξεμπλοκάρουμε τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζεται στις αποχετεύσεις σας σε σχολεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, κ.α. Μην αφήνετε καμία ένδειξη να οδηγήσει σε ένα τεράστιο πρόβλημα που θα απειλήσει την οικογενειακή σας ηρεμία, την υγεία σας και την περιουσία σας.

Αποφράξεις Δάφνη - ΦΡΕΑΤΙΟ
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων.

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Πληροφορίες περιοχής Δάφνης

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής.

Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το Δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων.

Στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος, ενώ στα περίχωρα αυτής λειτουργούν από παλιά επιπλάδικα και βιοτεχνίες φωτιστικών στη ζώνη προς τον Άγιο Δημήτριο. ΤΚ 17234