ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Το προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι έμπειρο και έχει τις γνώσεις για την αφαίρεση των απορριμμάτων, λάσπης, ρίζας, γράσου κλπ από τις γραμμές κουζίνας, τις γραμμές κύριας αποχέτευσης, τις αποχετεύσεις μπάνιων, τις αποχετεύσεις δαπέδων και πολλά άλλα. Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Ελληνικό για την αργή ή βουλωμένη αποχέτευση και θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας στο 210 93 19 000

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ελληνικό

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ελληνικό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΑ

Όταν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια. Μη σκεφτείτε ότι ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι κάτι που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας. Ενώ υπάρχουν στην αγορά προϊόντα που προσφέρουν φαινομενικές λύσεις, αυτά συχνά παρέχουν μόνο μια προσωρινή αντιμετώπιση και μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να απαλλάξουν τις αποχετεύσεις σας από τα φράγματα, χωρίς να καταστρέφουν τους σωλήνες ή την ιδιοκτησία σας κατά τη διαδικασία.

Οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιών συχνά παραβλέπουν τις αποχετευτικές γραμμές, κατά την αγορά ενός σπιτιού. Στην Αποφράξεις Ελληνικό συνιστούμε σε όλους τους υποψήφιους ιδιοκτήτες σπιτιού να έχουν επιθεωρήσει το δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού πριν το αγοράσουν. Αυτή η μικρή προφύλαξη μπορεί να σας σώσει από χιλιάδες ευρώ.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια.

Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο…Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

φρεάτιο αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

φρεάτιο αποχέτευσης – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η κύρια γραμμή και οι δευτερεύουσες γραμμές όπως ο νεροχύτης της κουζίνας ή η αποχέτευση δαπέδου μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, εάν δεν συντηρούνται τακτικά. Η τακτική, προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι μια καλή ιδέα ανεξάρτητα από τον τύπο κατοικίας σας. Οι τρίχες, το χαρτί υγείας, οι ρίζες και οι ρωγμές στους σωλήνες σας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη γραμμή αποχέτευσης. Αν δεν είναι σωστά συντηρημένη, μπορεί να προκαλέσει δημιουργία εμπλοκών που μπορεί να καταστρέψει το σπίτι ή την ιδιοκτησία σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαθέτοντας πιστοποιημένη τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες του χρόνου και υπερσύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, αναλαμβάνει:

  • αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών, λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων, κάθετων στηλών κουζινών και τουαλετών
  • επιθεώρηση με κάμερα
  • αντλήσεις ομβρίων υδάτων και λυμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Καλέστε τώρα τις αποφράξεις ελληνικού για να λύσετε το πρόβλημα σας για πάντα!!

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα στο Ελληνικό

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα στο Ελληνικό

Υπηρεσίες Αποφράξεις Ελληνικό

Στην Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ελληνικό δουλεύουμε σκληρά για να μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Ξέρουμε πως, όταν έχετε ένα έκτακτο πρόβλημα στο δίκτυο της αποχέτευσή σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα εχθρικό πρόσωπο στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας. Θα προσέξουμε τον χώρο σας σαν να είναι δικό μας σπίτι. Για μας αποτελείτε προτεραιότητα και θα προγραμματίσουμε το ραντεβού την ώρα που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Τ.Κ. 16777

Αποφράξεις Ελληνικό Αττικής
Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό210 93 19 000
Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό – 210 93 19 000
Απόφραξη Υδρορροής Ελληνικό – 210 93 19 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό – 210 93 19 000
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ελληνικό – 210 93 19 000
Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό210 93 19 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα210 93 19 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ελληνικό – 210 93 19 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ελληνικό – 210 93 19 000

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δεν χρειάζεται να παλεύετε με την αποχέτευση σας, όταν η Αποφράξεις Ελληνικό είναι σε ετοιμότητα για να προσφέρει επαγγελματική βοήθεια. Καλέστε σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού καθαρισμού αποχέτευσης. Καλέστε μας στο 210 93 19 000

Παρέχουμε, επίσης, επιθεώρηση στις γραμμές αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικού

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η συνολική έκταση του ανέρχεται σε 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν τον πρώην Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές. Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα με οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ελληνικό

Top