ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και έχει τις γνώσεις για την αφαίρεση των απορριμμάτων, λάσπης, ρίζας, γράσου κλπ από τις γραμμές κουζίνας, τις γραμμές κύριας αποχέτευσης, τις αποχετεύσεις μπάνιων, τις αποχετεύσεις δαπέδων και οποιδήποτε σιφώνι αποχέτευσης. Καλέστε σήμερα για Αποφράξεις στο Ελληνικό για την αργή ή βουλωμένη αποχέτευση στο 210 93 19 000

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή του Ελληνικού

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Όταν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια. Μη σκεφτείτε ότι ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι κάτι που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας. Ενώ υπάρχουν στην αγορά προϊόντα που προσφέρουν φαινομενικές λύσεις, αυτά συχνά παρέχουν μόνο μια προσωρινή αντιμετώπιση και μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Οι τεχνικοί μας έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να απαλλάξουν τις αποχετεύσεις σας από τα φράγματα, χωρίς να καταστρέφουν τους σωλήνες ή την ιδιοκτησία σας κατά τη διαδικασία απόφραξης.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιών συχνά παραβλέπουν τις αποχετευτικές γραμμές, κατά την αγορά ενός σπιτιού. Συνιστούμε σε όλους τους υποψήφιους ιδιοκτήτες σπιτιού να έχουν επιθεωρήσει το δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού πριν το αγοράσουν. Αυτή η μικρή προφύλαξη μπορεί να σας σώσει από χιλιάδες ευρώ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.
φρεάτιο αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
φρεάτιο αποχέτευσης – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η κύρια γραμμή και οι δευτερεύουσες γραμμές όπως ο νεροχύτης της κουζίνας ή η αποχέτευση δαπέδου μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, εάν δεν συντηρούνται τακτικά. Η τακτική, προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι μια καλή ιδέα ανεξάρτητα από τον τύπο κατοικίας σας. Οι τρίχες, το χαρτί υγείας, οι ρίζες και οι ρωγμές στους σωλήνες σας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη γραμμή αποχέτευσης. Αν δεν είναι σωστά συντηρημένη, μπορεί να προκαλέσει δημιουργία εμπλοκών που μπορεί να καταστρέψει το σπίτι ή την ιδιοκτησία σας.

Διαθέτουμε πιστοποιημένη τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες του χρόνου και υπερσύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, αναλαμβάνουμε:

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ
  • αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών, λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων, κάθετων στηλών κουζινών και τουαλετών
  • επιθεώρηση με κάμερα
  • αντλήσεις ομβρίων υδάτων και λυμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Δουλεύουμε σκληρά για να μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Ξέρουμε πως, όταν έχετε ένα έκτακτο πρόβλημα στο δίκτυο της αποχέτευσής σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα εχθρικό πρόσωπο στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας. Θα προσέξουμε τον χώρο σας σαν να είναι δικό μας σπίτι. Για μας αποτελείτε προτεραιότητα και θα προγραμματίσουμε το ραντεβού την ώρα που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Τ.Κ. 16777

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

  • Αποφράξεις Ελληνικό Αττικής
  • Αποφράξεις Φρεατίων
  • Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό
  • Απόφραξη Υδρορροής Ελληνικό
  • Αποφράξεις Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό

Δεν χρειάζεται να παλεύετε με την αποχέτευση σας, όταν είμαστε σε ετοιμότητα για να προσφέρουμε επαγγελματική βοήθεια. Καλέστε σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού καθαρισμού αποχέτευσης.

Παρέχουμε επιθεώρηση στις γραμμές αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικού

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η συνολική έκταση του ανέρχεται σε 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν τον πρώην Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές. Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα με οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ελληνικό