ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Με περισσότερα από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, η ομάδα των τεχνικών μας έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο των αποφράξεων. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε κερδίσει την φήμη αυτή κατά τη διάρκεια των ετών. Στις Αποφράξεις στην Ηλιούπολη παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όλων των ειδών σε ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την περιοχή των νότιων προαστίων.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή της Ηλιούπολης

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι πελάτες μας επιλέγουν επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν στην ποιότητα των εργασιών και την τεχνογνωσία μας. Έχουν τη γνώση ότι τα ζητήματά τους θα επιλυθούν και σε λογικές πάντα τιμές. Όλοι απευθύνονται σε εμάς, επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για ολοκληρωμένες και άριστες εργασίες.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Για γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στην αποχέτευση σας, μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για Αποφράξεις στην Ηλιούπολη. Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη; Υπερχείλιση φρεατίων; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο.

Εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Ηλιούπολης καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΛΥΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ στΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Υπερχειλίσεις λεκάνης της τουαλέτας

Η άνοδος της στάθμης του νερού στο χείλος μιας φραγμένης τουαλέτας μπορεί να είναι αρκετά ανησυχητική. Οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να επιλυθούν με την απλή χρήση ενός εμβόλου. Ωστόσο, για πιο δύσκολες περιπτώσεις, και πριν από την έξαψη για δεύτερη φορά (η οποία θα προκαλέσει σίγουρα ένα χάος), κάντε μια γρήγορη κλήση στο 210 93 19 000.

Νεροχύτης κουζίνας

Λόγω της διαδικασίας προετοιμασίας που απαιτείται για το μαγείρεμα καθημερινών γευμάτων, οι νεροχύτες γεμίζουν με διάφορα οργανικά υλικά (μαγειρικά λίπη, υπολείμματα τροφίμων κλπ ) στις αποχετεύσεις τους. Ενώ τα περισσότερα υλικά ρέουν ομαλά μέσα από τους σωλήνες, μπορεί μόνο ένα κολλημένο σωματίδιο να προκαλέσει μια ενδεχόμενη συσσώρευση και να φράξει το σωλήνα. Καλέστε έναν από τους εξειδικευμένους μας τεχνικούς και θα βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα θα εξαλειφθεί εντελώς, εμποδίζοντας οποιαδήποτε περαιτέρω ζημιά στους σωλήνες σας.

Αποχέτευση πατώματος

Μια βουλωμένη αποχέτευση πατώματος μπορεί να σε δύο κύριες αιτίες. Η μία είναι τα οικιακά απόβλητα να μη μπορούν να εγκαταλείψουν το σπίτι, λόγω της απόφραξης στην κύρια γραμμή. Η άλλη αιτία, και αυτή είναι η πιο σοβαρή, να είναι το αποτέλεσμα μιας παλινδρόμησης λυμάτων – στην οποία τα απόβλητα από το αποχετευτικό σύστημα επιστρέφουν στο σπίτι σας. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό μας, να κάνει έλεγχο. Γιατί μία τέτοια περίπτωση, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και επαγγελματικά μπορεί να οδηγήσει σε πολυδάπανες επισκευές ζημιών.

Βουλωμένη αποχέτευση πλυντηρίου

Με την πάροδο του χρόνου, χνούδια, σκόνη, λάσπες και άλλα σωματίδια μπορεί να δημιουργήσουν στην αποχέτευση του πλυντηρίου ρούχων σας σοβαρά προβλήματα – μερικές φορές τόσο σοβαρά ώστε να προκαλέσουν την υπερχείλιση του πλυντηρίου σας, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε εκτεταμένες ζημιές στο νερό. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι καθαρισμού της αποχέτευσης του πλυντηρίου σας.

Αφαίρεση ριζών δέντρων

Μια από τις σημαντικότερες αιτίες της βλάβης αποχετευτικών αγωγών είναι η ανάπτυξη των ριζών των δέντρων. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: οι ρίζες των δέντρων χρειάζονται πολύ νερό και οι αποχετευτικοί αγωγοί έχουν μια αφθονία σε αυτό. Ο έλεγχος για τις ζημιές από ρίζες δέντρου είναι ένα πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, δεδομένου ότι οι εν λόγω αγωγοί θάβονται βαθιά υπόγεια και απρόσιτα, αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει σε πολύ συμφέρουσες τιμές, μία τακτική συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης σας, αφαιρώντας την παρουσία των ριζών των δέντρων πριν να έχουν την δυνατότητα να καταστρέψουν τους σωλήνες σας ανεπανόρθωτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

  • Η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά;
  • Ενώ καθαρίζετε τακτικά το δίκτυο, αυτό συνεχίζει να βουλώνει;
  • Υποπτεύεστε ό,τι κάπου έχετε διαρροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο;
  • Οι τοίχοι του κτιρίου σας έχουν παρουσιάσει υγρασία ή μήπως δυσάρεστες οσμές κατακλύζουν το χώρο & δεν ξέρετε από πού προέρχονται;

Αν αντιμετωπίζετε κάτι από τα παραπάνω, τότε η μόνη λύση είναι μια απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα.

Στις Αποφράξεις στην Ηλιούπολη χρησιμοποιούμε για την επιθεώρηση της αποχέτευσης μια κάμερα τηλεχειρισμού που έχει κατασκευαστεί για την είσοδο σε γραμμές αποχέτευσης. Αυτό μας επιτρέπει να βαδίζουμε βαθιά μέσα στο σωλήνα και να επιθεωρούμε οπτικά ολόκληρο το μήκος του, από σπίτι έως το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης. Εάν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα αρκετά νωρίς, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει από την ανάγκη να σκάψετε και να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημά σας.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε ολόκληρη την αποχέτευσή σας. Κατά την επιθεώρηση με κάμερα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε βλάβη μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ζημιές όπως π.χ. να σπάσουμε τοίχους & δάπεδα. Κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παρελθόν.

Κάνοντας απόφραξη με κάμερα ελέγχουμε την αποχέτευση σε όλο της το μήκος, εντοπίζουμε τα σημεία εκείνα που έχουν υποστεί ζημιά, παρουσιάζουν διαρροές καθώς & τα υλικά που φράζουν τους σωλήνες (από μωρομάντηλα, λίπη & πουριά, έως ρίζες & μπάζα).

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Ηλιούπολη
Απόφραξη με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Αποφράξεις Ηλιούπολη, εδώ και χρόνια στέκεται στο πλευρό σας και ξεβουλώνει όλες τις αποχετεύσεις. Αποφράξεις Ηλιούπολης και έχετε ησυχάσει! Καθαρισμός αποχέτευσης, απόφραξη φρεατίου, ξεβούλωμα μπανιέρας, απόφραξη κάθετων υδρορροών, ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας από λίπη, απόφραξη λεκάνης, κ.α.

Με την χρήση αποφρακτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας ξεβουλώνουμε κάθε αποχέτευση και σωλήνα. Πολύ γρήγορα η αποχέτευση και πάλι λειτουργεί φυσιολογικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για Αποφράξεις στην Ηλιούπολη.

Η υδροβολή είναι μια ασφαλής, φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος καθαρισμού της αποχέτευσης. Χρησιμοποιείται, εναλλακτικά και ως μέθοδος τακτικής συντήρησης για την αποφυγή συσσώρευσης κατά μήκος των τοίχων σωλήνων αποστράγγισης, αποτρέποντας τις δαπανηρές επισκευές. Οι ιδιοκτήτες σηπτικών δεξαμενών πρέπει να γνωρίζουν ότι το σύστημα υδροβολής βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων υπερχείλισης με την αποσύνθεση των αποβλήτων με πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

Η περιοχή χαρακτηριζόταν έως και πρόσφατα από χαμηλές κατοικίες, καθώς η ύπαρξη του Αεροδρομίου του Ελληνικού σε σχετικά μικρή απόσταση απαγόρευε τη δόμηση πάνω από δύο ορόφους. Με τη μεταφορά του αεροδρομίου στα Σπάτα ο περιορισμός αυτός καταργήθηκε, κι έτσι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται επίσης από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία όσον αφορά το κεντρικό και ανατολικό της τμήμα.