ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Με περισσότερα από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε κερδίσει την φήμη αυτή κατά τη διάρκεια των ετών. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όλων των ειδών σε ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την περιοχή της Αττικής. Ανεξαρτήτου του προβλήματος που θα αντιμετωπίσουν.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 24 ώρες τη μέρα

Εκτός από την ποιότητα των υπηρεσιών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι οι τεχνικοί μας μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Μόλις αντιληφθείτε ότι δεν πάει κάτι καλά με το αποχετευτικό σας δίκτυο καλέστε μας αμέσως. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας. Άθελα σας θα δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι πελάτες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μας επιλέγουν επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν στην ποιότητα των εργασιών και την τεχνογνωσία μας. Έχουν τη γνώση ότι τα ζητήματά τους θα επιλυθούν και σε λογικές πάντα τιμές. Όλοι απευθύνονται σε εμάς, επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για ολοκληρωμένες και άριστες εργασίες.

Για γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στην αποχέτευση σας, μπορείτε να βασιστείτε στην εταιρεία Αποφράξεις Ηλιούπολη. Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη; Υπερχείλιση φρεατίων; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο.

Εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Ηλιούπολης καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Υπερχειλίσεις λεκάνης της τουαλέτας: Η άνοδος της στάθμης του νερού στο χείλος μιας φραγμένης τουαλέτας μπορεί να είναι αρκετά ανησυχητική. Οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να επιλυθούν με την απλή χρήση ενός εμβόλου. Ωστόσο, για πιο δύσκολες περιπτώσεις, και πριν από την έξαψη για δεύτερη φορά (η οποία θα προκαλέσει σίγουρα ένα χάος), κάντε μια γρήγορη κλήση στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Νεροχύτης κουζίνας: Λόγω της διαδικασίας προετοιμασίας που απαιτείται για το μαγείρεμα καθημερινών γευμάτων, οι νεροχύτες γεμίζουν με διάφορα οργανικά υλικά (μαγειρικά λίπη, υπολείμματα τροφίμων κλπ ) στις αποχετεύσεις τους. Ενώ τα περισσότερα υλικά ρέουν ομαλά μέσα από τους σωλήνες, μπορεί μόνο ένα κολλημένο σωματίδιο να προκαλέσει μια ενδεχόμενη συσσώρευση και να φράξει το σωλήνα. Καλέστε έναν από τους εξειδικευμένους μας τεχνικούς και θα βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα θα εξαλειφθεί εντελώς, εμποδίζοντας οποιαδήποτε περαιτέρω ζημιά στους σωλήνες σας.

Αποχέτευση πατώματος: Μια βουλωμένη αποχέτευση πατώματος μπορεί να σε δύο κύριες αιτίες. Η μία είναι τα οικιακά απόβλητα να μη μπορούν να εγκαταλείψουν το σπίτι, λόγω της απόφραξης στην κύρια γραμμή. Η άλλη αιτία, και αυτή είναι η πιο σοβαρή, να είναι το αποτέλεσμα μιας παλινδρόμησης λυμάτων – στην οποία τα απόβλητα από το αποχετευτικό σύστημα επιστρέφουν στο σπίτι σας. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό μας, να κάνει έλεγχο. Γιατί μία τέτοια περίπτωση, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και επαγγελματικά μπορεί να οδηγήσει σε πολυδάπανες επισκευές ζημιών.

Βουλωμένη αποχέτευση πλυντηρίου: με την πάροδο του χρόνου, χνούδια, σκόνη, λάσπες και άλλα σωματίδια μπορεί να δημιουργήσουν στην αποχέτευση του πλυντηρίου ρούχων σας σοβαρά προβλήματα – μερικές φορές τόσο σοβαρά ώστε να προκαλέσουν την υπερχείλιση του πλυντηρίου σας, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε εκτεταμένες ζημιές στο νερό. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι καθαρισμού της αποχέτευσης του πλυντηρίου σας.

Αποφράξεις Ηλιούπολη - ΣΙΦΩΝΙ

Κάθε είδους αποφράξεις στην Ηλιούπολη

Αφαίρεση ριζών δέντρων: Μια από τις σημαντικότερες αιτίες της βλάβης αποχετευτικών αγωγών είναι η ανάπτυξη των ριζών των δέντρων. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: οι ρίζες των δέντρων χρειάζονται πολύ νερό και οι αποχετευτικοί αγωγοί έχουν μια αφθονία σε αυτό. Ο έλεγχος για τις ζημιές από ρίζες δέντρου είναι ένα πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, δεδομένου ότι οι εν λόγω αγωγοί θάβονται βαθιά υπόγεια και απρόσιτα, αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει σε πολύ συμφέρουσες τιμές, μία τακτική συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης σας, αφαιρώντας την παρουσία των ριζών των δέντρων πριν να έχουν την δυνατότητα να καταστρέψουν τους σωλήνες σας ανεπανόρθωτα.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια και το καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ανεξαρτήτου του μεγέθους του προβλήματός σας. Αν το πρόβλημα της αποχέτευσης σας είναι πιο σοβαρό από ένα απλό ξεμπλοκάρισμα ή χρειάζεστε μια επιθεώρηση με κάμερα CCTV καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε και να σας απαλλάξουμε.

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

-Η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά;

-Ενώ καθαρίζετε τακτικά το δίκτυο, αυτό συνεχίζει να βουλώνει;

-Υποπτεύεστε ό,τι κάπου έχετε διαρροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο;

– Οι τοίχοι του κτιρίου σας έχουν παρουσιάσει υγρασία ή μήπως δυσάρεστες οσμές κατακλύζουν το χώρο & δεν ξέρετε από πού προέρχονται;

Αν αντιμετωπίζετε κάτι από όλα τα παραπάνω, τότε η μόνη λύση είναι μια απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε ολόκληρη την αποχέτευσή σας. Κατά την επιθεώρηση με κάμερα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε βλάβη μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ζημιές όπως π.χ. να σπάσουμε τοίχους & δάπεδα. Κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παρελθόν.

Κάνοντας απόφραξη με κάμερα ελέγχουμε την αποχέτευση σε όλο της το μήκος, εντοπίζουμε τα σημεία εκείνα που έχουν υποστεί ζημιά, παρουσιάζουν διαρροές καθώς & τα υλικά που φράζουν τους σωλήνες (από μωρομάντηλα, λίπη & πουριά, έως ρίζες & μπάζα).

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Ηλιούπολη

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αποφράξεις τα τελευταία 30 χρόνια στην Ηλιούπολη

 Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Αποφράξεις Ηλιούπολη, εδώ και χρόνια στέκεται στο πλευρό σας και ξεβουλώνει όλες τις αποχετεύσεις. Αποφράξεις Ηλιούπολης και έχετε ησυχάσει! Καθαρισμός αποχέτευσης, απόφραξη φρεατίου, ξεβούλωμα μπανιέρας, απόφραξη κάθετων υδρορροών, ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας από λίπη, απόφραξη λεκάνης, κ.α.

Με την χρήση αποφρακτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας ξεβουλώνουμε κάθε αποχέτευση και σωλήνα. Πολύ γρήγορα η αποχέτευση και πάλι λειτουργεί φυσιολογικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλέστε την Αποφράξεις Ηλιούπολη για:

 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη νεροχύτη
 • διάγνωση με κάμερα
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμό αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση κ.α.

Αποφράξεις Ηλιούπολη 210 93 19 000

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη συνδυάζει πολλά χρόνια εμπειρίας με εξειδικευμένους τεχνικούς και οχήματα εξοπλισμένα με μηχανήματα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Όλα αυτά τα χρόνια καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε την ενόχληση και το άγχος που προκαλεί μια έκτακτη κατάσταση στην αποχέτευσή σας. Οι υπηρεσίες που θα λάβετε δεν θα είναι κάτι λιγότερο από αυτές που προσφέρουμε συνήθως. Οι καλύτερες! Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και με άριστη εξυπηρέτηση.

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη χρησιμοποιεί για την επιθεώρηση της αποχέτευσης μια κάμερα τηλεχειρισμού που έχει κατασκευαστεί για την είσοδο σε γραμμές αποχέτευσης. Αυτό μας επιτρέπει να βαδίζουμε βαθιά μέσα στο σωλήνα και να επιθεωρούμε οπτικά ολόκληρο το μήκος του, από σπίτι έως το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης. Εάν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα αρκετά νωρίς, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει από την ανάγκη να σκάψετε και να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημά σας.

Η υδροβολή είναι μια ασφαλής, φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος καθαρισμού της αποχέτευσης. Χρησιμοποιείται, εναλλακτικά και ως μέθοδος τακτικής συντήρησης για την αποφυγή συσσώρευσης κατά μήκος των τοίχων σωλήνων αποστράγγισης, αποτρέποντας τις δαπανηρές επισκευές. Οι ιδιοκτήτες σηπτικών δεξαμενών πρέπει να γνωρίζουν ότι το σύστημα υδροβολής βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων υπερχείλισης με την αποσύνθεση των αποβλήτων με πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Εξυπηρετούμε την περιοχή της Ηλιούπολης και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ένα μέλος της έμπειρης ομάδας μας θα απαντήσει στην κλήση σας και θα σας στείλει κατευθείαν ένα από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας. 210 93 19 000 ΤΚ 16341

Εργασίες αποφράξεων Ηλιούπολης

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή της Ηλιούπολης. Δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Ηλιούπολη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Ηλιούπολης
Απόφραξη Νεροχύτη Ηλιούπολης
Απόφραξη Υδρορροής Ηλιούπολης
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ηλιούπολης
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ηλιούπολης
Καθαρισμός Φρεατίων Ηλιούπολης
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ηλιούπολης
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ηλιούπολης 

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

Η περιοχή χαρακτηριζόταν έως και πρόσφατα από χαμηλές κατοικίες, καθώς η ύπαρξη του Αεροδρομίου του Ελληνικού σε σχετικά μικρή απόσταση απαγόρευε τη δόμηση πάνω από δύο ορόφους. Με τη μεταφορά του αεροδρομίου στα Σπάτα ο περιορισμός αυτός καταργήθηκε, κι έτσι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται επίσης από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία όσον αφορά το κεντρικό και ανατολικό της τμήμα.

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης είναι οι εξής:

 1. Αγία Μαρίνα
 2. Αγία Μαύρα
 3. Αγία Παρασκευή
 4. Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια (Κανάρη)
 5. Άνω Ηλιούπολη
 6. Αστυνομικά – Πανόραμα
 7. Κάτω Ηλιούπολη
 8. Κέντρο
 9. Νησάκι
 10. Τυπογραφικά
 11. Χαλικάκι

Top