ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ είναι μια τοπική επιχείρηση που ειδικεύεται σε όλες τις πτυχές των έργων αποχέτευσης. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται σχολεία, κτίρια τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικά ακίνητα, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εστιατόρια, εργαστήρια, εργοστάσια, βιομηχανίες, κ.α. Καλέστε μας άμεσα στο 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ σημαίνει άριστη εξυπηρέτηση

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ είμαστε περήφανοι για την παροχή εργασιών στους πελάτες μας με άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές και εγγυόμαστε ότι η κάθε δουλειά μας ολοκληρώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα στην ώρα τους, κάθε φορά.

Η Αποφράξεις Κουκάκι καθαρίζει βουλωμένους αποχετευτικούς αγωγούς και παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων στους κατοίκους στο Κουκάκι για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η αιτία ενός προβλήματος εγκαταστάσεων αποχέτευσης δεν είναι πάντα προφανής, δεδομένης της πολυπλοκότητας ολόκληρου του συστήματος. Θα διαγνώσουμε το πρόβλημα, θα εξηγήσουμε τις συστάσεις μας και θα σας προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις εργασίες πριν ξεκινήσουμε.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

-Η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά;

-Ενώ καθαρίζετε τακτικά το δίκτυο, αυτό συνεχίζει να βουλώνει;

-Υποπτεύεστε ό,τι κάπου έχετε διαρροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο;

– Οι τοίχοι του κτιρίου σας έχουν παρουσιάσει υγρασία ή μήπως δυσάρεστες οσμές κατακλύζουν το χώρο & δεν ξέρετε από πού προέρχονται;

Αν αντιμετωπίζετε κάτι από όλα τα παραπάνω, τότε η μόνη λύση είναι μια απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε ολόκληρη την αποχέτευσή σας. Κατά την επιθεώρηση με κάμερα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε βλάβη μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ζημιές όπως π.χ. να σπάσουμε τοίχους & δάπεδα. Κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παρελθόν.

Κάνοντας απόφραξη με κάμερα ελέγχουμε την αποχέτευση σε όλο της το μήκος, εντοπίζουμε τα σημεία εκείνα που έχουν υποστεί ζημιά, παρουσιάζουν διαρροές καθώς & τα υλικά που φράζουν τους σωλήνες (από μωρομάντηλα, λίπη & πουριά, έως ρίζες & μπάζα).

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Κουκάκι

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Κουκάκι

 

Με την επιθεώρηση με κάμερα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ εντοπίζουμε την ακριβή θέση και το είδος του προβλήματος, ενώ παράλληλα ελέγχουμε τις εσωτερικές συνθήκες της ακεραιότητας των σωληνώσεων.

Η επιθεώρηση και διάγνωση με κάμερα στην αποχέτευση, είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι αποχετεύσεις είναι συνήθως κρυμμένες. Μερικές φορές η ακριβής αιτία και η φύση των τυχόν προβλημάτων μπορεί να μην είναι αμέσως εμφανείς.

ρίζες που έβγαλε από φρεάτιο η Αποφράξεις Κουκάκι

ρίζες που έβγαλε από φρεάτιο η Αποφράξεις Κουκάκι

Η τεχνολογία της κάμερας χρησιμοποιείται για την υψηλής ποιότητας έγχρωμων φωτογραφιών και βίντεο, επιτρέποντας στους επαγγελματίες τεχνικούς αποχέτευσης να δουν αναλυτικά το εσωτερικό των αποχετεύσεων, σωλήνων.

Σε μια οθόνη εμφανίζονται τα ευρήματα της έρευνας. Γενικά πριν χρησιμοποιήσουμε την κάμερα, η αποχέτευση θα πρέπει να είναι καθαρή και ελεύθερη από εμπόδια.

Οι ρίζες των δέντρων μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στις σωληνώσεις αποχέτευσης.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κουκάκι Αττικής
Αποφράξεις Φρεατίων Κουκάκι 
Απόφραξη Νεροχύτη Κουκάκι 
Απόφραξη Υδρορροής Κουκάκι 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κουκάκι 
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κουκάκι 
Καθαρισμός Φρεατίων Κουκάκι 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κουκάκι 
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κουκάκι

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Αποφράξεις Κουκάκι 24 ώρες

Λειτουργούμε και είμαστε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η Αποφράξεις Κουκάκι προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες αποχέτευσης που συναντούν και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας σε όλο το Κουκάκι, αλλά και τις γύρω περιοχές. ΤΚ 11741

Πληροφορίες περιοχής Κουκάκι

Η συνοικία του Κουκάκη (ή όπως έχει επικρατήσει, το Κουκάκι) βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του λόφου Φιλοπάππου στην Αθήνα. Συνορεύει με τις περιοχές των Πετραλώνων, της Καλλιθέας, του Νέου Κόσμου, της Ακρόπολης και Μακρυγιάννη και διασχίζεται από τη λεωφόρο Συγγρού. Το Κουκάκι είναι πυκνοδομημένη περιοχή, κορεσμένη ήδη από τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Παραμένει όμως αρκετά ακριβή συνοικία, λόγω τοποθεσίας, καθώς βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη και το Λόφο του Φιλοπάππου και εξαιρετικά κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Είναι επίσης ζωντανή περιοχή με πολλές ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση. Από το Κουκάκι διέρχεται η γραμμή 2 του μετρό και εξυπηρετείται από τον σταθμό Φιξ. Το όνομά του το οφείλει στη μεγάλη βιοτεχνία κρεβατιών του “Κουκάκη” που λειτουργούσε προπολεμικά στη Συγγρού, στο ύψος του ΦΙΞ. Παρόμοιες ονοματοδοσίες από υπαρκτά επώνυμα, έχουν προκύψει λ.χ. για τα Χαυτεία, για το Γουδή κ.α.

Top