ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ. Ειδικευόμαστε σε όλες τις περιπτώσεις έργων αποχέτευσης. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται σχολεία, κτίρια τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικά ακίνητα, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εστιατόρια, εργαστήρια, εργοστάσια, βιομηχανίες, κ.α. Καλέστε μας άμεσα στο 210 93 19 000

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή του Κουκακίου

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Στις Αποφράξεις στο Κουκάκι καθαρίζουμε βουλωμένους αποχετευτικούς αγωγούς και παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων στους κατοίκους του Κουκακίου για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η αιτία ενός προβλήματος εγκαταστάσεων αποχέτευσης δεν είναι πάντα προφανής, δεδομένης της πολυπλοκότητας ολόκληρου του συστήματος. Θα διαγνώσουμε το πρόβλημα, θα εξηγήσουμε τις οδηγίες μας και θα σας προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις εργασίες πριν ξεκινήσουμε.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Είμαστε περήφανοι για την παροχή εργασιών στους πελάτες μας με άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές και εγγυόμαστε ότι η κάθε δουλειά μας ολοκληρώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα στην ώρα τους, κάθε φορά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

 • Η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά;
 • Ενώ καθαρίζετε τακτικά το δίκτυο, αυτό συνεχίζει να βουλώνει;
 • Υποπτεύεστε ό,τι κάπου έχετε διαρροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο;
 • Οι τοίχοι του κτιρίου σας έχουν παρουσιάσει υγρασία ή μήπως δυσάρεστες οσμές κατακλύζουν το χώρο & δεν ξέρετε από πού προέρχονται;

Αν αντιμετωπίζετε κάτι από όλα τα παραπάνω, τότε η μόνη λύση είναι μια απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε ολόκληρη την αποχέτευσή σας. Κατά την επιθεώρηση με κάμερα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε βλάβη μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ζημιές όπως π.χ. να σπάσουμε τοίχους & δάπεδα. Κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παρελθόν.

Κάνοντας απόφραξη με κάμερα ελέγχουμε την αποχέτευση σε όλο της το μήκος, εντοπίζουμε τα σημεία εκείνα που έχουν υποστεί ζημιά, παρουσιάζουν διαρροές καθώς & τα υλικά που φράζουν τους σωλήνες (από μωρομάντηλα, λίπη & πουριά, έως ρίζες & μπάζα).

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Κουκάκι
Απόφραξη με κάμερα

Με την επιθεώρηση με κάμερα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΥΚΑΚΙ εντοπίζουμε την ακριβή θέση και το είδος του προβλήματος, ενώ παράλληλα ελέγχουμε τις εσωτερικές συνθήκες της ακεραιότητας των σωληνώσεων.

Η επιθεώρηση και διάγνωση με κάμερα στην αποχέτευση, είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι αποχετεύσεις είναι συνήθως κρυμμένες. Μερικές φορές η ακριβής αιτία και η φύση των τυχόν προβλημάτων μπορεί να μην είναι αμέσως εμφανείς.

Η τεχνολογία της κάμερας χρησιμοποιείται για την υψηλής ποιότητας έγχρωμων φωτογραφιών και βίντεο, επιτρέποντας στους επαγγελματίες τεχνικούς αποχέτευσης να δουν αναλυτικά το εσωτερικό των αποχετεύσεων, σωλήνων. Σε μια οθόνη εμφανίζονται τα ευρήματα της έρευνας. Γενικά πριν χρησιμοποιήσουμε την κάμερα, η αποχέτευση θα πρέπει να είναι καθαρή και ελεύθερη από εμπόδια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κουκάκι Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Κουκάκι 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κουκάκι 
 • Αποφράξεις Υδρορροής Κουκάκι 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κουκάκι 

 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κουκάκι 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κουκάκι 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κουκάκι 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κουκάκι

Πληροφορίες περιοχής Κουκάκι

Η συνοικία του Κουκάκη (ή όπως έχει επικρατήσει, το Κουκάκι) βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του λόφου Φιλοπάππου στην Αθήνα. Συνορεύει με τις περιοχές των Πετραλώνων, της Καλλιθέας, του Νέου Κόσμου, της Ακρόπολης και Μακρυγιάννη και διασχίζεται από τη λεωφόρο Συγγρού. Το Κουκάκι είναι πυκνοδομημένη περιοχή, κορεσμένη ήδη από τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Παραμένει όμως αρκετά ακριβή συνοικία, λόγω τοποθεσίας, καθώς βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη και το Λόφο του Φιλοπάππου και εξαιρετικά κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Είναι επίσης ζωντανή περιοχή με πολλές ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση. Από το Κουκάκι διέρχεται η γραμμή 2 του μετρό και εξυπηρετείται από τον σταθμό Φιξ. Το όνομά του το οφείλει στη μεγάλη βιοτεχνία κρεβατιών του “Κουκάκη” που λειτουργούσε προπολεμικά στη Συγγρού, στο ύψος του ΦΙΞ. Παρόμοιες ονοματοδοσίες από υπαρκτά επώνυμα, έχουν προκύψει λ.χ. για τα Χαυτεία, για το Γουδή κ.α.