ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 210 93 19 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι η δική σας τοπική εταιρεία που ειδικεύεται στα προβλήματα των αποχετεύσεων σας. Με την πάροδο του χρόνου, ρωγμές μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται στις αποχετεύσεις και να σπάσουν. Αυτό συχνά οφείλεται σε φυσικά αίτια, όπως η μετακίνηση του εδάφους, διείσδυση ρίζας, πράγματα που πέφτουν και ανακόπτουν την φυσιολογική ροή.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος παρέχει μια γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λύση για όλες τις αποχετεύσεις.

Στο παρελθόν, η μόνη λύση για να εντοπιστεί το σημείο ή τα σημεία που δημιουργούν τα προβλήματα, απαιτούσαν πολύ χρόνο, προσπάθεια και κόστος, αφού χρειαζόταν να πραγματοποιηθούν σκαψίματα. Με τη βοήθεια της κάμερας υψηλής ανάλυσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ μπορούμε να εκτιμήσουμε τη ζημιά και να βρούμε την πιο πρακτική και οικονομική λύση για να διορθώσετε την προβληματική σας αποχέτευση.

 Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εργασίας, είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας για τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας της υγείας και ασφάλειας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας και οι πελάτες μας είναι σε καλά χέρια.

Για: πλημμύρες υπόγειου, αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αποχετευτικών συστημάτων, συντηρήσεις συστήματος αποχετευτικού δικτύου, ανίχνευση διαρροών νερού και άλλες υπηρεσίες αποχέτευσης καλέστε τώρα Αποφράξεις Νέος Κόσμος.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Βουλωμένη αποχέτευση; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε:

Μία φραγμένη αποχέτευση μπορεί γίνει απειλή πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν. Πολλές φορές, ακόμα και σε περίπτωση που είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη λειτουργία του συστήματος του αποχετευτικού μας δικτύου, μπορείτε να καταλήξετε με ένα βουλωμένο αποχετευτικό σύστημα. Ορισμένα στοιχεία, όπως πουρί, τρόφιμα, μαλλιά, σαπούνι, χνούδια κλπ μπορεί να βρουν το δρόμο τους προς τις σωληνώσεις των αποχετεύσεων, πολλές φορές. Προκαλούν φράξιμο στις αποχετεύσεις κι ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται περιστασιακό, οι επιπτώσεις του ορισμένες μπορεί να είναι καταστροφικές. Οι φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε υπερχείλιση του νερού της αποχέτευσης, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διαρροή στις σωληνώσεις ή τα εξαρτήματα τους, καθώς και να δημιουργήσει ζημιές στις εγκαταστάσεις σας. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να πούμε ότι κάθε φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή έτσι ώστε να λυθεί εν τη γενέσει της και να αποφύγουμε τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.

 

Αποφράξεις Νέος Κόσμος

ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια.

Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο…Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

φρεάτιο αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

φρεάτιο αποχέτευσης – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης;

Μερικές φορές, ακόμα κι αν είμαστε ιδιαίτερα για τα υλικά να εισέρχονται στην αποχέτευση, μπορεί να καταλήξουμε με φραγμένη αποχέτευση. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορους λόγους, ένας από τους λόγους είναι το λάδι και το λίπος που ρέει μέσα από το νερό που στραγγίζει, καθώς αυτό συχνά παραβλέπεται και είναι ένας από τους κύριους ενόχους πίσω από ένα δημιουργία μιας απόφραξης. Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μία φραγμένη αποχέτευση , πάντα να έχετε κατά νου αυτά τα τρία βήματα:

Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση τυχόν θεμάτων που σχετίζονται με το αποχετευτικό δίκτυο και ειδικά ένα φραγμένο αγωγό είναι η διάγνωση. Είναι ζωτικής σημασίας να μάθετε τι είδους απόφραξη έχουμε να κάνουμε, μερική ή πλήρης απόφραξη. Σε περίπτωση πλήρους απόφραξης, πολύ λίγο ή καθόλου νερό μπορεί να περάσει μέσα από τις σωληνώσεις του δικτύου σας. Με μερική απόφραξη, η ροή του νερού είναι πολύ αργή.

Μια μερική απόφραξη μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πλήρη , αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Αυτό το δεύτερο στάδιο είναι χρήσιμο και συνιστάται μόνο αν η απόφραξη είναι μερική. Πρώτον, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα υδραυλικά κοντά στη βουλωμένη αποχέτευση. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προσθέσετε επιπλέον νερό και ξεχειλίσει μέσα από τον αγωγό. Στη συνέχεια, δοκιμάστε ένα έμβολο με τη βέλτιστη δύναμη για να καθαρίσετε την απόφραξη, αν η αποχέτευση παραμένει βουλωμένη ακόμα και μετά από 1-2 προσπάθειες, τότε απαιτείται μία ολοκληρωμένη υπηρεσία από τους τεχνικούς της Αποφράξεις Νέος Κόσμος.

Ακόμη και κατά την αναμονή για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων από την Αποφράξεις Νέος Κόσμος, μπορείτε να κάνετε κάποιο έλεγχο των ζημιών. Σταματήστε την παροχή νερού για να αποφύγετε την προσθήκη του δεσμευμένου νερού. Μην χρησιμοποιείτε τα υδραυλικά σας εκτός αν είναι απολύτως αναγκαίο, και προστατεύστε το δάπεδο και τις γύρω περιοχές με τη χρήση σφουγγαρίστρα και πετσετών.

Είτε χρειάζεστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης για βουλωμένες αποχετεύσεις έκτακτης ανάγκης ή προβλήματα που σχετίζονται με την αποχέτευση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η διατήρηση της αποχέτευσης σας με τακτικό καθαρισμό είναι απαραίτητη. Το απροσδόκητο μπορεί να προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναστάτωση και ταλαιπωρία. Στην καλύτερη περίπτωση μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια ενόχληση, αλλά στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να προκαλέσει πλημμύρες.

Αποφράξεις Νέος Κόσμος: Καθαρισμός αποχέτευσης

Πώς καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις σας;

Διαθέτουμε μια ποικιλία λύσεων καθαρισμού αποχέτευσης ανάλογα με τη μοναδική κατάσταση του σπιτιού σας. Οι λύσεις καθαρισμού μας περιλαμβάνουν:

 • Ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα: Χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα απόφραξης αποχέτευσης για καθημερινές περιπτώσεις.
 • Υδροβολή: Έχουμε επίσης πιεστικά υδροβολής για εκείνες τις περιπτώσεις που ένα περιστροφικό μηχάνημα δε θα κάνει τη δουλειά. Ένα πιεστικό μηχάνημα χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να αφαιρέσει τα συντρίμμια και τις συσσωρεύσεις κατά μήκος των τοιχωμάτων των σωλήνων της αποχέτευσης και μπορεί να βελτιώσει δραστικά την κατάσταση του αποχετευτικού σας συστήματος.

Αποφράξεις  Νέος Κόσμος Αττικής
Αποφράξεις Φρεατίων Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Νεροχύτη Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Υδρορροής Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέος Κόσμος 
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέος Κόσμος 
Καθαρισμός Φρεατίων Νέος Κόσμος 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέος Κόσμος 
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέος Κόσμος 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντε στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος μια κλήση και άμεσα ένα από τα συνεργεία μας θα βρίσκεται στον χώρο σας. Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε την ποιότητα των παρεχόμενων μας εργασιών. 210 93 19 000, ΤΚ 11744

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται:

 • αποφράξεις υδρορροών
 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • απόφραξη νιπτήρα και νεροχύτη
 • απόφραξη σιφονιών
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμοί αποχετεύσεων
 • τακτικές συντηρήσεις
 • επιθεώρηση με κάμερα κ.α.

Πληροφορίες περιοχής Νέου Κόσμου

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας που ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με το Παγκράτι και νότια με τη Νέα Σμύρνη.

Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από τρεις (3) σταθμούς μετρό: “Συγγρού-Φιξ“, “Νέος Κόσμος” και “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε (5) στάσεις τραμ: “Λεωφόρος Βουλιαγμένης”, “Φιξ”, “Κασομούλη”, “Νέος Κόσμος” και “Μπακνανά”.

Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερό της μέρος από προσφυγικές κατοικίες.

Top