ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Ειδικευόμαστε στα προβλήματα των αποχετεύσεών σας. Με την πάροδο του χρόνου, ρωγμές μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται στις αποχετεύσεις και να σπάσουν. Αυτό συχνά οφείλεται σε φυσικά αίτια, όπως η μετακίνηση του εδάφους, διείσδυση ριζών, πράγματα που πέφτουν και ανακόπτουν την φυσιολογική ροή. Παρέχουμε μία γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λύση για όλες τις αποχετεύσεις.

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εργασίας, είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας για τα υψηλότερα πρότυπα της υγείας και της ασφάλειας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας και οι πελάτες μας είναι σε καλά χέρια.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή του Νέου Κόσμου

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Για: πλημμύρες υπόγειου, αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αποχετευτικών συστημάτων, συντηρήσεις συστήματος αποχετευτικού δικτύου, ανίχνευση διαρροών νερού και άλλες υπηρεσίες αποχέτευσης καλέστε μας τώρα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Βουλωμένη αποχέτευση; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε:

Μία φραγμένη αποχέτευση μπορεί γίνει απειλή πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν. Πολλές φορές, ακόμα και σε περίπτωση που είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη λειτουργία του συστήματος του αποχετευτικού μας δικτύου, μπορείτε να καταλήξετε με ένα βουλωμένο αποχετευτικό σύστημα. Ορισμένα στοιχεία, όπως πουρί, τρόφιμα, μαλλιά, σαπούνι, χνούδια κλπ μπορεί να βρουν το δρόμο τους προς τις σωληνώσεις των αποχετεύσεων, πολλές φορές. Προκαλούν φράξιμο στις αποχετεύσεις κι ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται περιστασιακό, οι επιπτώσεις του ορισμένες μπορεί να είναι καταστροφικές.

Ριζοκοπτικός μηχανισμός και κεφαλές πιεστικών υδροβολής

Οι φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε υπερχείλιση του νερού της αποχέτευσης, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε διαρροή στις σωληνώσεις ή στα εξαρτήματά τους, καθώς και να δημιουργήσουν ζημιές στις εγκαταστάσεις σας. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να πούμε ότι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα εν τη γενέσει του και να αποφύγουμε τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μερικές φορές, ακόμα κι αν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για τα υλικά που εισέρχονται στην αποχέτευση, μπορεί να καταλήξουμε με φραγμένη αποχέτευση. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορους λόγους, ένας από τους λόγους είναι το λάδι και το λίπος που ρέει μέσα από το νερό που στραγγίζει, καθώς αυτό συχνά παραβλέπεται και είναι ένας από τους κύριους ενόχους πίσω από τη δημιουργία μιας απόφραξης.

Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μία φραγμένη αποχέτευση, πάντα να έχετε κατά νου αυτά τα τρία βήματα:

Διάγνωση

Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση τυχόν θεμάτων που σχετίζονται με το αποχετευτικό δίκτυο και ειδικά ένα φραγμένο αγωγό είναι η διάγνωση. Είναι ζωτικής σημασίας να μάθετε τι είδους απόφραξη έχουμε να κάνουμε, μερική ή πλήρης απόφραξη. Σε περίπτωση πλήρους απόφραξης, πολύ λίγο ή καθόλου νερό μπορεί να περάσει μέσα από τις σωληνώσεις του δικτύου σας. Με μερική απόφραξη, η ροή του νερού είναι πολύ αργή.

Μια μερική απόφραξη μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πλήρη, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Αυτό το δεύτερο στάδιο είναι χρήσιμο και συνιστάται μόνο αν η απόφραξη είναι μερική. Πρώτον, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα υδραυλικά κοντά στη βουλωμένη αποχέτευση. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν θα προσθέσετε επιπλέον νερό και ξεχειλίσει μέσα από τον αγωγό. Στη συνέχεια, δοκιμάστε ένα έμβολο με τη βέλτιστη δύναμη για να καθαρίσετε την απόφραξη, αν η αποχέτευση παραμένει βουλωμένη ακόμα και μετά από 1-2 προσπάθειες, τότε απαιτείται μία ολοκληρωμένη υπηρεσία από τους τεχνικούς μας.

Σταματήστε προσωρινά την παροχή νερού

Ακόμη και κατά την αναμονή για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων από τους τεχνικούς μας, μπορείτε να κάνετε κάποιο έλεγχο των ζημιών. Σταματήστε την παροχή νερού για να αποφύγετε την προσθήκη του δεσμευμένου νερού. Μην χρησιμοποιείτε τα υδραυλικά σας εκτός αν είναι απολύτως αναγκαίο, και προστατεύστε το δάπεδο και τις γύρω περιοχές με τη χρήση σφουγγαρίστρας και πετσετών.

Είτε χρειάζεστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης για βουλωμένες αποχετεύσεις έκτακτης ανάγκης είτε οποιαδήποτε προβλήματα που σχετίζονται με την αποχέτευση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η συντήρηση της αποχέτευσής σας με τακτικό καθαρισμό είναι απαραίτητη. Το απροσδόκητο μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναστάτωση και ταλαιπωρία. Στην καλύτερη περίπτωση μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια ενόχληση, αλλά στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να προκαλέσει πλημμύρες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Πώς καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις σας;

Διαθέτουμε μία ποικιλία λύσεων καθαρισμού αποχέτευσης ανάλογα με τη μοναδική κατάσταση του σπιτιού σας. Οι λύσεις καθαρισμού μας περιλαμβάνουν:

 • Ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα: Χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα απόφραξης αποχέτευσης για καθημερινές περιπτώσεις.
 • Υδροβολή: Έχουμε επίσης πιεστικά υδροβολής για εκείνες τις περιπτώσεις που ένα περιστροφικό μηχάνημα δε θα κάνει τη δουλειά. Ένα πιεστικό μηχάνημα χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να αφαιρέσει τα συντρίμμια και τις συσσωρεύσεις κατά μήκος των τοιχωμάτων των σωλήνων της αποχέτευσης και μπορεί να βελτιώσει δραστικά την κατάσταση του αποχετευτικού σας συστήματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

 • Αποφράξεις  Νέος Κόσμος Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέος Κόσμος 
 • Αποφράξεις Υδρορροής Νέος Κόσμος 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέος Κόσμος 
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέος Κόσμος 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέος Κόσμος 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέος Κόσμος 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέος Κόσμος 

Πληροφορίες περιοχής Νέου Κόσμου

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας που ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με το Παγκράτι και νότια με τη Νέα Σμύρνη.

Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από τρεις (3) σταθμούς μετρό: “Συγγρού-Φιξ“, “Νέος Κόσμος” και “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε (5) στάσεις τραμ: “Λεωφόρος Βουλιαγμένης”, “Φιξ”, “Κασομούλη”, “Νέος Κόσμος” και “Μπακνανά”.

Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερό της μέρος από προσφυγικές κατοικίες.