ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Αν η ευκολία, η ταχύτητα και η ποιότητα με την οποία θα εξυπηρετηθείτε, είναι σημαντικά κριτήρια για εσάς, τότε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα. Ότι κάνουμε, γίνεται με προτεραιότητα τη δική σας εξυπηρέτηση. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας από τις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου και των γύρω νοτίων προαστίων είναι η πρώτη σας επιλογή για τα προβλήματα των αποχετευτικών συστημάτων των οικιακών ή επαγγελματικών χώρων της περιοχής.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή του Παλιού Φαλήρου

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εμπειρία μας στο χώρο θα σας βγάλει από το αδιέξοδο των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου. Είμαστε ειδικοί στην επίλυση απλών ή πολύ ιδιαίτερων προβλημάτων που αφορούν το δίκτυο της αποχέτευσης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης. Κάνουμε δικό μας, κάθε σας πρόβλημα και αναλαμβάνουμε με μεθοδικότητα και συνέπεια την οριστική λύση του. Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας., οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου θα κανονίσουν να έρθει το τεχνικό συνεργείο μας στο χώρο σας, την καθορισμένη από εσάς ώρα και θα επιλύσει άμεσα, με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο, οτιδήποτε σας δημιουργεί πρόβλημα.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Ένα υγιές σύστημα αποχέτευσης, ξεκινάει από τη σωστή λειτουργία των σωλήνων του. Καλέστε μας τώρα για να προγραμματίσετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου από τους έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας. Έτσι θα σας εξασφαλίσουμε ένα πραγματικά καθαρό αποχετευτικό δίκτυο που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια για πολύ καιρό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 • Η αποχέτευσή σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά;
 • Ενώ καθαρίζετε τακτικά το δίκτυο, αυτό συνεχίζει να βουλώνει;
 • Υποπτεύεστε ό,τι κάπου έχετε διαρροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο;
 • Οι τοίχοι του κτιρίου σας έχουν παρουσιάσει υγρασία ή μήπως δυσάρεστες οσμές κατακλύζουν το χώρο & δεν ξέρετε από πού προέρχονται;

Αν αντιμετωπίζετε κάτι από όλα τα παραπάνω, τότε η μόνη λύση είναι μια απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη μέθοδο κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε ολόκληρη την αποχέτευσή σας. Κατά την επιθεώρηση με κάμερα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε με ακρίβεια οποιαδήποτε βλάβη μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ζημιές όπως π.χ. να σπάσουμε τοίχους & δάπεδα. Κάτι τέτοιο συνέβαινε στο παρελθόν.

Κάνοντας απόφραξη με κάμερα ελέγχουμε την αποχέτευση σε όλο της το μήκος, εντοπίζουμε τα σημεία εκείνα που έχουν υποστεί ζημιά, παρουσιάζουν διαρροές καθώς & τα υλικά που φράζουν τους σωλήνες (από μωρομάντηλα, λίπη & πουριά, έως ρίζες & μπάζα).

Απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Κουκάκι
Απόφραξη με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Όπου και όποτε μας υποδείξετε, χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς. Όλες οι μοναδικές μας υπηρεσίες προσφέρονται έχοντας στη σκέψη μας τον πελάτη. Ειδικευόμαστε σε όλων των ειδών υπηρεσίες που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις και τις αποφράξεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

Βρίσκεστε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου κι έχετε πρόβλημα με βουλωμένα φρεάτια; Χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού σας; Ο νεροχύτης σας βγάζει δυσάρεστες οσμές; Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στην αποχέτευσή σας καλέστε μας αμέσως. Θα ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια και θα σας λύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημά σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή για μια εκτίμηση σχετικά με μία παρεχόμενη υπηρεσία και όλες τις άλλες ανάγκες σας που σχετίζονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Ριζοκοπτικός μηχανισμός και κεφαλές πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 

Μια βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι ποτέ ευχάριστο θέαμα, αλλά μπορούμε να το αποτρέψουμε να γίνει ένας εφιάλτης. Με την πλήρη κάλυψη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου εγγυόμαστε την απόλυτη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Με το άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Περιοχές που εξυπηρετούμε:

Μπορείτε να μας καλέσετε για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους για επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης. Οι φιλικοί και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να λάβετε το ανώτατο επίπεδο στον καθαρισμό των αποχετευτικών σας δικτύων και να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

 • Φλοίσβο,
 • Αμφιθέα,
 • πλατεία Ντάβαρη,
 • Αγία Βαρβάρα,
 • Κοψαχείλα,
 • Πλανητάριο,
 • Παναγίτσα,
 • Νεκροταφεία,
 • Εδέμ,
 • Ρέμα
 • Πικροδάφνης,
 • Τροκαντερό,
 • Μπάτη,
 • Γήπεδα

Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εμείς το γνωρίζουμε καλά, θα είμαστε εκεί πάντα στην ώρα μας, χωρίς να δημιουργηθεί για εσάς η παραμικρή ταλαιπωρία.

Αποφράξεις  από το 1970 στο Παλαιό Φάληρο

Η πολυετής εμπειρία σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Μία μπλοκαρισμένη ή κατεστραμμένη αποχέτευση δεν είναι μόνο ενοχλητική αλλά μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία σας, την οικογένειά σας και τους γείτονές σας. Κάθε αποχέτευση που δεν εκκενώνεται σωστά πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Όταν το πρόβλημα ξεπερνάει ένα απλό αντικείμενο που εμποδίζει την αποχέτευση ή ένα εμπόδιο που μπορεί να καθαριστεί με ένα έμβολο, ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αφήσετε αυτή τη βρόμικη εργασία στα χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρίας μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Οφέλη καθαρισμού αποχέτευσης ΣΤΟ Παλαιό Φάληρο

Λόγω του πόσο πολύ χρησιμοποιείτε τις αποχετεύσεις σας, είναι αναπόφευκτο ότι τελικά κάποια στιγμή, θα δημιουργηθούν προβλήματα. Όταν έχετε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό να καθαρίζει τακτικά τις αποχετεύσεις σας, υπάρχουν πολλά χρήσιμα οφέλη. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Λιγότερες επισκευές
Οι βρώμικες ή φραγμένες αποχετεύσεις είναι συχνά η αιτία πολλών από τις κλήσεις, στις οποίες ανταποκρινόμαστε στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Με τον τακτικό, προληπτικό καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών, είναι πιθανό να αποφευχθούν ορισμένες επισκευές των σωληνώσεων.

Καλύτερη απόδοση
Μια βρώμικη ή φραγμένη αποχέτευση δεν θα λειτουργήσει όπως μια καθαρή. Με την τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης στο σπίτι σας, πιθανότατα θα δείτε πολύ καλύτερες επιδόσεις από το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και οι γραμμές της αποχέτευσης σας πρέπει να αντικατασταθούν. Συχνά, καλούμαστε να αντικαταστήσουμε τις αποχετεύσεις που δεν λειτουργούν επειδή είναι εντελώς φραγμένες. Με τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των αποχετεύσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πληροφορίες περιοχής Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.

Παλαιό Φάληρο