ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ. Έχοντας ως βάση τον Υμηττό, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης σε όλα τα νότια προάστια. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς αποχετεύσεων και είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σας ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά, από την πιο απλή ως και την πιο σύνθετη εργασία. 210 93 19 000 

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή του Υμηττού

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η εμπειρία μας σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας.
Η ομάδα μας είναι 100% δεσμευμένη στο να διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες μας, μικροί και μεγάλοι, θα λάβουν με συνέπεια την υψηλότερης ποιότητας υπηρεσία και την αμεσότητα που αξίζετε. Καλέστε μας τώρα για μια άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μια πλήρης επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα είναι ο μόνος, σίγουρος τρόπος να γνωρίζετε αν έχετε μία βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης ή απλώς μία προσωρινή εμπλοκή. Η επιθεώρηση της κάμερας αποχέτευσης θα καθορίσει επίσης την ακριβή θέση του προβλήματος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα κατά την αποκατάσταση του προβλήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι μια πολύ σημαντική εργασία που θα σας απαλλάξει σίγουρα από πολλά προβλήματα και ζημιές στην αποχέτευση. Η εταιρεία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας και κατόπιν αυτοψίας, σας προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας εξιδανικευμένα για τη δική σας μοναδική περίπτωση.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Καθαρίζοντας τακτικά ένα αποχετευτικό δίκτυο, ελαχιστοποιείτε ή ακόμη και μηδενίζετε τις πιθανότητες ύπαρξης προβλήματος και βουλώματος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να έχετε σε μόνιμη βάση μια πλήρως καθαρή και λειτουργική αποχέτευση. Επίσης, διαπιστώνετε γρήγορα βλάβες και διαρροές που έχουν ενδεχομένως ένα επιπλέον κόστος στον ετήσιο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας.

Ριζοκοπτικός μηχανισμός και κεφαλές πιεστικών υδροβολής

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

 • Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός
 • Απόφραξη Υδρορροής Υμηττός
 • Αποφράξεις Κάθετης Τουαλετών Υμηττός
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Υμηττός
 • Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός

Αποφράξεις στον Υμηττό

 • Η Αποφράξεις Υμηττός αναλαμβάνει με επιτυχία αποφράξεις παντός είδους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά.
 • Αποφράξεις & καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων & αγωγών.
 • Αποφράξεις & καθαρισμούς φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών (νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, λεκάνες), κουζινών (νεροχύτες) & κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Αποφράξεις Υδρορροών & άντληση νερών από υπόγειους χώρους.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις.

Αποφράξεις Υμηττός για: πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοστάσια, δήμους & κοινότητες.

Πληροφορίες περιοχής Υμηττός