ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης σε όλες τις νότιες περιοχές της Αττικής. Συνεργαζόμαστε με μία μεγάλη λίστα πελατών σε σπίτια και επιχειρήσεις της Βάρης και των γύρω περιοχών.

Εξυπηρετούμε άμεσα την περιοχή της Βάρης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

Οι εξειδικευμένες ομάδες στις Αποφράξεις στη Βάρη παρέχουν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να καθαρίσουν τους βουλωμένους αγωγούς αποχέτευσης και σχεδιασμένα πακέτα υπηρεσιών προληπτικής συντήρησης. Μπορούμε να προσφέρουμε οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες τακτικών καθαρισμών αποχέτευσης που μπορεί να προγραμματιστεί για να σας ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, όταν τις χρειάζεστε. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η επαγγελματική, τεχνική μας ομάδα θα είναι εκεί κάθε φορά που την έχετε ανάγκη.

Απόφραξη
με πιεστικό μηχανισμό
Διάγνωση και απόφραξη
με κάμερα
Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών
Αντλήσεις
υδάτων

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην ιδιοκτησία σας – εάν οι αποχετεύσεις σας είναι βουλωμένες, μπορούμε να τις εξετάσουμε χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό ειδικής κάμερας διάγνωσης της αποχέτευσης και να καθαρίσουμε το μπλοκάρισμα. Χρησιμοποιούμε ποικίλες μεθόδους για την αποφυγή εμπλοκών αποχέτευσης, όπως το σύστημα υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης. Προσφέρουμε μία σειρά από οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες των δικτύων αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Οι αργές αποχετεύσεις είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικές. Φανταστείτε να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή χρειάζεται να κάνετε μπάνιο… Σίγουρα το να μην αδειάζει γρήγορα το νερό μέσα από τα είδη υγιεινής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ύπαρξη τρωκτικών

Ίσως να πιστεύετε ότι είστε απίστευτα άτυχοι όταν έχετε και ποντίκια και πρόβλημα στην αποχέτευση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν εύκολα να συνδεθούν. Όταν μια αποχέτευση είναι κατεστραμμένη – ραγισμένη τότε εύκολα γίνεται σημείο εισόδου για ποντίκια. Τα τρωκτικά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους προς το κατεστραμμένο σας αποχετευτικό αγωγό και να φτιάξουν την φωλιά τους στην αποχέτευσή σας.

Άσχημη μυρωδιά

Ένα από τα πρώτα συμπτώματα που πιθανόν θα παρατηρήσετε είναι η δυσοσμία.  Η μυρωδιά λυμάτων γύρω από τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας ή μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υποδεικνύει φράξιμο κάπου κατά μήκος του αποχετευτικού σωλήνα.

Υγρασία ή μούχλα

Όταν η αποχέτευσή σας είναι βουλωμένη, σίγουρα η ροή του νερού μέσα από το σπίτι σας θα επηρεαστεί. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει υγρά μπαλώματα στους τοίχους σας. Επίσης, η υγρασία οδηγεί σε μούχλα, η οποία δημιουργεί ένα ανθυγιεινό περιβάλλον διαβίωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όσους ζουν μέσα στο σπίτι. Εάν η μούχλα έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο σπίτι σας και συνοδεύεται από δυσοσμία, είναι πιθανόν να συμβαίνει κάτι κακό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών και των επιχειρήσεων κατανοούν τη σημασία των προγραμματισμένων προληπτικών συντηρήσεων – εξασφαλίζοντας ότι οι οικιακοί και επαγγελματικοί χώροι τους παραμένουν λειτουργικοί για την οικογένεια, το προσωπικό και τους πελάτες τους ανά πάσα στιγμή. Τα τακτικά προγράμματα προληπτικής συντήρησης σας εξασφαλίζουν ότι οι αποχετεύσεις καθαρίζονται και επιθεωρούνται τακτικά – ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες διατάραξης της καθημερινότητάς σας. Φυσικά, εάν απαιτείται η κλήση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες μας που είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες επιθεώρησης των σωλήνων με κάμερα διάγνωσης, για ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Η περιοχή κάλυψης περιλαμβάνει ολόκληρη την Βάρη συμπεριλαμβανομένων των γύρω περιοχών.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για Αποφράξεις στη Βάρη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

Μία από τις συνηθέστερες αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης είναι οι διεισδύσεις ριζών δένδρων. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους εισέρχονται στη γραμμή του αποχετευτικού δικτύου και προκαλούν μεγάλα προβλήματα. Επίσης, τρίχες, χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντιλα και υπολείμματα τροφών μπορούν φράξουν τελείως μια αποχέτευση. Καθώς όλα αυτά συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και τελικά θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές με τεράστιο κόστος επισκευής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

  • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Βάρη Αττικής
  • Αποφράξεις Φρεατίων Βάρη 
  • Απόφραξη Νεροχύτη Βάρη 
  • Απόφραξη Υδρορροής Βάρη 
  • Αποφράξεις Κάθετης Τουαλετών Βάρη 
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βάρη 
  • Απόφραξη Φρεατίων στη Βάρη
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βάρη 
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βάρη

Είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου και να γλιτώσετε κόπο και χρήματα.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την περιοχή της Βάρης

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Πληροφορίες περιοχής Βάρη

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, ευρισκόμενη 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στις νότιες ορεινές απολήξεις του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στο Δήμο Αναγυρούντος της αρχαίας Αθήνας. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε). ΤΚ 16672

wikipedia