ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ. Για απόφραξη νιπτήρα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε στη διάθεσή σας στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ και τις γύρω περιοχές. Λύνουμε οποιοδήποτε βούλωμα νιπτήρα άμεσα και οικονομικά.

Είμαστε διαθέσιμοι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, με εμπειρία στα προβλήματα των αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις χωρίς να αναστατώσουμε το χώρο σας. Διαθέτουμε τεχνικούς με κατάλληλη εκπαίδευση και χρόνια εμπειρία στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων που θα ολοκληρώσουν οποιαδήποτε εργασία όσο δύσκολη και αν είναι. Γνωρίζουμε ότι οι σωληνώσεις φθείρονται εύκολα και για αυτό ακολουθούμε τις κατάλληλες μεθόδους με ασφάλεια χωρίς επιπρόσθετες ζημιές. Πέρα από την απόφραξη του νιπτήρα, μπορούμε να καθαρίσουμε ολόκληρο το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Άμεση επαγγελματική επέμβαση Κυριακές, αργίες, δεκαπενταύγουστο, Πάσχα!

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Ακολουθούμε επαγγελματικές μεθόδους οι οποίες εκτελούνται άρτια από τους τεχνικούς που διαθέτουμε, χωρίς να αναστατώσουμε τον χώρο σας.

Για την απόφραξη νιπτήρα οι μέθοδοι που θα ακολουθήσουμε εξαρτώνται από την περίπτωση του προβλήματος, δηλαδή την αιτία του φραξίματος αλλά και το σημείο εμπλοκής. Η πιο παραδοσιακή μέθοδος είναι αυτή της ατσαλίνας, ο επαγγελματικός χειρισμός της από τους τεχνικούς μας είναι πιθανό να αποφράξει εύκολα το νιπτήρα σας. Με τον κατάλληλο χειρισμό επίσης ίσως είναι αρκετή και μια βεντούζα. Αν αυτά αποτύχουν και το φράξιμο επιμένει, υπάρχουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι στη διάθεσή μας για οποιοδήποτε πρόβλημα στο βούλωμα νιπτήρα.

 • Ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες.
 • Χειροκίνητες ατσαλίνες.
 • Πιεστικά μηχανήματα με υδροβολή.
 • Πολλαπλές κεφαλές υδροβολής ανάλογα με την περίπτωση.
 • Σύνθετο μηχάνημα αναρρόφησης και πίεσης.
 • Ειδικές κάμερες ελέγχου αποχέτευσης.

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα χωρίς να προκληθεί καμία βλάβη στις σωληνώσεις. Σεβόμαστε τον χώρο σας και προσέχουμε ιδιαίτερα ώστε να μη δημιουργηθεί αναστάτωση. Στην εταιρεία μας, με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης του αποχετευτικού σας δικτύου γλιτώνετε από περιττά έξοδα στο μέλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΙΤΙΕΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΝΙΠΤΗΡΑ

Κάθε μέρα όλα τα μέλη της οικογένειας θα χρησιμοποιήσουν τον νιπτήρα για τις ανάγκες υγιεινής του προσώπου τους και έτσι στο σιφώνι του νιπτήρα μαζεύονται διάφορα υλικά τα οποία απαιτούνται για αυτές τις ανάγκες ατομικές υγιεινής. Έτσι επιβαρύνονται και οι σωληνώσεις καθώς κάποια υλικά δεν επιτρέπεται να περνάνε από μέσα τους. Αυτό προφανώς είναι αδύνατο διότι τα μόνα υλικά που επιτρέπονται είναι το νερό και τα αραιά υγρά, σίγουρα όλοι έχουμε βουλώσει μια φορά τον νιπτήρα από:

 • Στέρεα υπολείμματα της οδοντόκρεμας.
 • Κομμάτια από τα οδοντικά νήματα.
 • Τρίχες από το ξύρισμα.
 • Τρίχες από το χτένισμα των μαλλιών.
 • Υπολείμματα από σαπούνια.
 • Καθαριστικά και κρέμες προσώπου.
 • Αποθέματα από το ντεμακιγιάζ.
 • Μικρά κομμάτια από βαμβάκι.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεβουλώσετε το νιπτήρα μόνοι σας ακολουθώντας κάποιους κλασσικούς τρόπους που αναφέρονται στο άρθρο των συνεργατών μας «ΠΩΣ ΞΕΒΟΥΛΩΝΩ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ». Αν δεν τα καταφέρετε είμαστε πάντα δίπλα σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 210 93 19 000.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Τι θα συμβεί αν αφήσω τον νιπτήρα φραγμένο;

Εάν αφήσετε έναν νιπτήρα φραγμένο για ένα χρονικό διάστημα, θα αντιμετωπίσετε επιπρόσθετες συνέπειες. Το φράξιμο μπορεί να γίνει χειρότερο και πιο δύσκολο να φύγει με την πάροδο του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα της αποστράγγισης ώστε να απομακρύνει το νερό μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε και πλημμύρισμα του χώρου σας από στάσιμο νερό.

Πώς μπορώ να ξεβουλώσω ένα βουλωμένο νιπτήρα;

Ξεβιδώστε το κάλυμμα αποστράγγισης και αφαιρέστε το πώμα του νεροχύτη. Μετρήστε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι. Ρίξτε το ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση. Ρίξτε το φλιτζάνι ξύδι στην αποχέτευση. Αφήστε το μείγμα να καθίσει στην αποστράγγιση για αρκετά λεπτά, μέχρι να σταματήσει να αφρίζει. Αφήστε το νερό να τρέξει.

Γιατί είναι χαμηλή η πίεση του νερού στο νιπτήρα;

Η χαμηλή πίεση του νερού μπορεί μερικές φορές να προκληθεί από διακοπές στη γραμμή του νερού. Ωστόσο, εάν συμβαίνει μόνο στο μπάνιο, μπορείτε να ελέγξετε το φυσίγγιο της βρύσης χωρίς τη βοήθεια κάποιου τεχνικού. Εάν δεν είναι αυτό το πρόβλημα, χρειάζεστε την εμπειρία ενός ειδικού για να εντοπίσετε και να λύσετε το πρόβλημα.

Μπορώ να ρίξω βραστό νερό στο νιπτήρα;

ΜΗ ρίχνετε βραστό νερό στον νιπτήρα ή στην τουαλέτα σας. Ενδεχομένως να έχετε ακούσει από πολλούς ότι είναι εντάξει να ρίχνετε βραστό νερό στο νιπτήρα. Αυτό όμως ισχύει όταν οι σωλήνες σας είναι καθαροί. Αν έχουν κάποιο εμπόδιο, το φράξιμο θα παγιδεύσει το νερό στο σωλήνα και αυτό μπορεί να λιώσει τις σωληνώσεις PVC ή και τους αρμούς των σωλήνων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Όταν είναι βουλωμένες οι σωληνώσεις χρησιμοποιείτε ζεστό νερό το πολύ έως 80 βαθμού Κελσίου.