ΞΕΧΑΣΤΕ ΤA ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Οι αποχετεύσεις μυρίζουν άσχημα

Οι αποχετεύσεις μυρίζουν άσχημα – τι θα μπορούσε να είναι; Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Οι αποχετεύσεις μυρίζουν άσχημα; Οι άσχημες μυρωδιές που προέρχονται από μια αποχέτευση είναι συχνά το πρώτο, σαφέστερο, και μερικές φορές το μόνο σημάδι των υποκείμενων ζητημάτων αποχέτευσης. Ενώ μια αποχέτευση, που φαίνεται από το εξωτερικό, φαίνεται να επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση του νερού, οι κακές μυρωδιές που προκύπτουν από αυτό δείχνουν ένα πρόβλημα κάπου μέσα. Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί μια δύσοσμη αποχέτευση.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των κοινών προβλημάτων που συχνά εντοπίζονται εξαιτίας μιας δύσοσμης αποχέτευσης και τι μπορεί να γίνει για αυτά.

Οι αποχετεύσεις μυρίζουν άσχημα
Οι αποχετεύσεις μυρίζουν άσχημα

Παγιδευμένο φαγητό

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που είναι ιδιαίτερα κοινό με οικιακές αποχετεύσεις εσωτερικού χώρου. Συνήθως βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας. Ακόμα και όταν φροντίζετε τον σωλήνα του νεροχύτη, το στραγγισμένο νερό μπορεί να περιλαμβάνει λίπη, υπολείμματα τροφίμων και άλλα οργανικά υλικά. Αυτό το υλικό μπορεί να μην ξεπλένεται εξ ολοκλήρου από το νερό. Μπορεί να καθίσει στον αγωγό ή να κατεβαίνει κάτω και να αποσυντίθεται. Προκαλεί μια κακή οσμή να εισέρχεται προς τα πάνω.

Η απλούστερη λύση σε αυτό το πρόβλημα, η οποία είναι μερικές φορές αποτελεσματική, είναι να γεμίσετε το νεροχύτη με ζεστό νερό και να προσθέσετε χλωρίνη. Στη συνέχεια να επιτρέψετε το νερό να περάσει μέσα από τους σωλήνες. Αυτό, ωστόσο, συνήθως δεν αφαιρεί ολόκληρο το απόθεμα αποβλήτων εντός των σωλήνων. Οι υπηρεσίες ενός ειδικευμένου επαγγελματία της Αποφράξεις Νέα Σμύρνη θα είναι καλύτερα προσαρμοσμένες για να απομακρυνθούν περισσότερο.

Όχι πλήρως βουλωμένο

Παρουσιάζεται μερική εμπλοκή όταν κάτι που δεν αποσυντίθεται κανονικά (όπως βαμβάκι) εισέρχεται στην αποχέτευση και εμποδίζει την κανονική αποστράγγιση. Προκαλώντας τη συσσώρευση αποβλήτων γύρω από αυτήν και την πηγή της οσμής. Αυτός ο τύπος προβλήματος επιλύεται μόνο με την αποσυναρμολόγηση των σωληνώσεων αποστράγγισης. Στη συνέχεια αφαιρούμε το αντικείμενο, κάτι που είναι μια βρώμικη διαδικασία που είναι δυνητικά επικίνδυνη για την υγεία.

Ζητήματα σωλήνων και εξαρτημάτων

Ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται σωληνώσεις και εξαρτήματα αποχέτευσης, μπορούν να σκουριάσουν, να απορροφήσουν ξένα υλικά και με άλλο τρόπο να υποβαθμιστούν. Με αποτέλεσμα να έχουμε άσχημες μυρωδιές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι υπηρεσίες ενός ειδικευμένου επαγγελματία της Αποφράξεις Νέα Σμύρνη απαιτούνται για την αξιολόγηση του προβλήματος και την καθαρισμό ή απόφραξη της αποχέτευσης.

Συσκευές

Κακώς συντηρημένα πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια ρούχων μπορούν να δημιουργήσουν απαίσιες μυρωδιές μέσα στο σπίτι σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε καθαριστικά συσκευών που διατίθενται σε σούπερ μάρκετ. Εάν αυτό δεν ξεπεραστεί, θα πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές αποχέτευσης για να το δείτε ότι το πρόβλημα είναι με τους σωλήνες αποχέτευσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.